Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, bătută de fostul soț! Imagini șoc cu vedeta. FOTO
Bianca Drăgușanu, bătută de fostul soț! Imagini șoc cu vedeta. FOTO

Bianca Drăgușanu, bătută de fostul soț! Imagini șoc cu vedeta. FOTO

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie! Vedeta a publicat imagini incredibile cu ea plină de vânătăi. Acesta susţine că a fost bătută de fostul soţ.
Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie! Vedeta a publicat imagini incredibile cu ea plină de vânătăi. Acesta susţine că a fost snopită în bătaie de fostul soţ. „Am fost bătută timp de doi ani jumate! Îmi e frică de el!”, a declarat  Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie! Imagini cutremurătoare cu ea plină de vânătăi

„De câteva zile am senzaţia că sunt şantajată de nişte persoane care la un moment dat au făcut parte din viata mea. În momentul de faţă nu fac nicio acuzaţie. Sper să nu se întâmple asta, pentru ca dacă se întampla asta, vor fi pedepsite de lege. Cutia Pandorei s-a deschis cu poza cu mine. De când am făcut o blefaroplastie, de acum un an de zile. Poza care nu a fost dată cu acordul meu şi care a fost făcută fără ca eu să ştiu. A fost făcută într-un videocall, e un screensho. Şi a fost dată să justifice alte poze ale mele şi alte actiuni”, a delcarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie! În imaginea de mai jos vedeţi desfigurată pur și simplu

Bianca Drăguşanu: „În momentul de faţă se află pe rol un dosar de vătamare corporală şi agresiune. Despre care veţi afla mai multe atunci cand va incepe procesul. Poza în care eu am un ochi vânat nu e din momentul în care am făcut blefaroplastie. Nu ai cum sa te operezi de patru ori pe an, eu am acte.

Bianca Drăgușanu, despre pozele care au apărut pe social media

Operaţia a fost anul trecut în luna februarie, vindecarea a durat în jur de doua luni de zile. Celelalte poze sunt făcute în descurs de doi ani de zile. Cu date şi înregistrări care arată provenienţa. Am făcut aceste poze ca să nu se se confunde lucrurile, circumstanţa în care eu am fost operată şi circumstanţa în care eu am fost snopită în bătaie timp de doi ani jumate.
Voi ştiţi de când am venit aici, în emisiune, că veneam foarte machiată şi vă spuneam „nu mă filmați din unghiul ăsta, să nu se vadă semnele”. Există conversaţii cu ameninţări şi în care eu sunt şantajată. Nu le pot face publice pentru că este ilegal, dar vor fi prezentate în instanţă, pentru că m-am săturat să fiu terorizată de un om cu care nu mai am nicio legatură”, a mai declarat Bianca Drăguşanu în emissiunea Teo Show.