Evenimentul Zilei > Actualitate > Blestemul Morții la Caracal. Dincă este disperat. Vestea care poate schimba întreaga anchetă
Blestemul Morții la Caracal. Dincă este disperat. Vestea care poate schimba întreaga anchetă

Blestemul Morții la Caracal. Dincă este disperat. Vestea care poate schimba întreaga anchetă

Florin Hoară, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt a suferit un accident vascular cerebral, care i-ar putea fi fatal.

Gheorghe Dincă este în stare de şoc de când a aflat ce se întâmplă cu bărbatul, despre care pretinde că este o bună cunoștință, care însă nu are legătură cu dispariția fetelelor.

Inițial, Hoarcă a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, care însă doar la menținut în viață, nu l-a ajutat și să depășească starea critică. Bărbatul rămâne într-o stare extrem de gravă, el fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale.

Cu Florin Hoarcă, monstrul din Caracal a vorbit nu mai puţin de 31 de ori înainte de moartea Alexandrei.

„Au existat mai multe convorbiri telefonice între noi în luna în vară, dar era vorba despre o tranzacție a unui teren de al meu de 50.000 de euro”, a spus Dincă la audieri.

Lucrul acesta a fost confirmat și declarat chiar și de Hoară în fața anchetatorilor.

Dincă urma să-i vândă lui Hoarcă un teren pentru care ceruse 50.000 de euro. Dar, între timp Dincă a fost arestat, iat tranzacţia a fost stopată. Numai că Hoarcă i-ar fi achitat banii, situație ce l-ar fi supărat peste măsură pe fostul șef al SPCRPÎV (Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt)

În legătură cu permisul de conducere al lui Dincă,  şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a spus că acesta avea permis de 40 de ani și a prezentat, la schimbarea documentului, toate actele necesare.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic”, a declarat Florin Hoară, imediat după ce presa a dezvăluit că monstrul din Caracal a fost internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina.

Reamintim că magistraţii au hotărât prelungirea arestului preventiv lui Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile după ce a povestit, cu lux de amănunte, cum le-a agresat, violat și apoi ars pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, potrivit wowbiz.ro