Evenimentul Zilei > Sport > Becali dă lovitura cu plecarea lui Sergiu Buș de la FCSB. Cât a încasat
Becali dă lovitura cu plecarea lui Sergiu Buș de la FCSB. Cât a încasat

Becali dă lovitura cu plecarea lui Sergiu Buș de la FCSB. Cât a încasat

Gigi Becali a știut de ce nu vrea să-l scoată pe Sergiu buș de la FCSB. Iată că acum a dat lovitura și a încasat un cec generos pentru el.

Becali se desparte de Sergiu Buș și îl lasă să plece de la FCSB pentru o sumă „modică”. Atacantul lui Becali în vârstă de 28 de ani a plecat de la FCSB și se îndreaptă către Seongnam FC.

Seongnam FC este o echipă din Coreea de Sud care l-a ofertat pe atacant

Atacantul nu făcea parte de multă vreme din lotul lui Becali. El ajunsese la FCSB în vara lui 2020 și nu a reușit să-l impresioneze pe patron.

A marcat doar 2 goluri și a avut un singur assist în 11 meciuri jucate.

De menționat este faptul că Buș a mai primit o ofertă de la Gaz Metan, dar Becali a refuzat-o imediat.

Sergiu Buș a mai jucat la Gaz Metan din iulie 2019 până în august 2020, când a plecat gratis la FCSB. A bifat 34 de partide și 11 goluri.

Însă FCSB nu a fost interesată la acel moment să-l cedeze pe Sergiu Buș la Gaz Metan.

Gigi Becali era dispus să renunțe la Sergiu Buș, dar voia să-l dea în străinătate și să să obțină o sumă de bani pe el, deși în vară l-a adus gratis la echipa sa.

„Eu nu îl țin cu forța pe Sergiu Buș. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este prețul pentru care-i dau drumul lui Buș, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăștia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB”, a declarat Gigi Becali pe 11 ianuarie.

Așa s-a și întâmplat. Pentru că nu a vrut să renunțe pe gratis la Sergiu Buș și a ținut de el, Gigi Becali a obținut acum transfer în străinătate.

La ce echipă ajunge Sergiu Buș?

Becali a ales să-l dea pe Sergiu Buș la Seongnam FC pentru suma de 450.000 de dolari.

Anunțul a fost făcut chiar de clubul FCSB  printr-un comunicat oficial.

„Sergiu Buș, transferat la 성남FC – Seongnam FC!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu 성남FC – Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buș.

Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide și a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, și-a luat rămas bun de la colegii săi și se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă.

FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, arăta un comunicat transmis de FCSB, conform GSP.