Băsescu a ţinut să precizeze că aceste dezvăluiri sunt extrem de grave, dar consideră că dacă ar fi fost adevărate, autorităţile s-ar fi sesizat deja şi ar fi demarat o anchetă.


Şefa DNA cerere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile lui Daniel Dragomir


„Mărturisesc că nu le-am văzut, le-am citit din presă. Cea mai gravă mi s-a părut cea în care afirma că a fost prezent când Coldea ordona arestari, e cutremurator și foarte greu de crezut.

Am mai văzut o declarație stupefiantă că pe siguranță națională au fost oameni care au fost ascultați 5 ani și pe urmă mandatele de siguranță națională au fost preluate de Kovesi și utilizate în dosare penale pe corupție”, a spus fostul preşedinte.

Acesta a continuat spunând că îi vine greu să creadă că aceste dezvăluiri ar fi adevărate.


UPDATE. PROMISIUNEA lui Daniel Dragomir după APELUL lui Dan Andronic. ZIARIȘTII care s-au ÎNTÂLNIT cu COLDEA la SRI au MOTIVE de INSOMNIE


„Vă mărturisesc că îmi par greu credibile aceste informații și au o chestiune care îmi spune că dacă ar fi așa, ar trebui să se fi sesizat un procuroror din Parchetul General, un procuror militar cel puțin, care să îl fi chemat pe colonelul în rezervă Dragomir să dea explicații și să înceapa o anchetă.


Daniel Dragomir, ATACAT de HotNews după dezvăluirile despre SISTEM: „Sunt disperați, au inventat un alt eu”


Ar fi groaznic să știm că de la SRI se ordonau arestări, ar fi groaznic să știm că Kovesi a plecat cu copii ale mandatelor la DNA și le-a valorificat în dosare penale. Aceste mandate ar trebui să fie la DIICOT și nu la DNA”, a precizat Traian Băsescu pentru postul de televiziune B1.