Liviu Mihaiu a făcut aseară la TVR afirmația că „Unii din cei care a scris astăzi la U.M. despre Daniel Dragomir au trecut prin biroul lui Coldea.” Pornind de aici, jurnalistul Dan Andronic solicită public lista ziariștilor implicați în întâlnirile cu Florian Coldea la SRI. Mai mult, acesta comentează despre lipsa abordării subiectului în ziarul „Adevărul”, controlat de Cristian Burci.

„Din nou despre "acoperiții" din presă!

De data asta, aseară, la TVR, Liviu Mihaiu a spus cu subiect și predicat că unii din ziariștii de la Hotnews au trecut prin biroul lui Florian Coldea. Că la ei se referea ex-colonelul SRI Daniel Dragomir.

Un fragment interesant din emisiunea lui Ionuț Cristache.

Fac un apel public la Daniel Dragomir să ne spună cine sunt ziariștii cu care s-a întâlnit în anticamera biroului dela SRI al generalului Florian Coldea!

P.S. Remarc atitudinea demnă a ziarului lui Cristian Burci care a reușit să nu dea nici măcar o știre amărâtă în print cu dezvăluirile lui Daniel Dragomir. Normal, că doar nu degeaba a plecat Andrei Pleșu de la "Adevărul"…”

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdan.andronic.9%2Fposts%2F10155134835359912&width=500" width="500" height="484" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>