De frica pandemiei, un bărbat s-a ascuns trei luni în aeroport. Cum a fost prins?

De frica pandemiei, un bărbat s-a ascuns trei luni în aeroport. Cum a fost prins?

De teama coronavirusului, un bărbat din SUA a trăit timp de trei luni de zile pe aeroportul O'Hare din Chicago, relatează DPA.

De teama coronavirusului, un bărbat din SUA a trăit timp de trei luni de zile pe aeroport din California. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că i-a fost prea teamă să călătorească cu avionul din cauza pandemiei. Așadar, el s-a ascuns timp de trei luni într-o secţiune securizată a Aeroportului Internaţional O'Hare din Chicago. El a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, au declarat duminică procurorii, relatează luni dpa.

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de mai multe infracţiuni, între care pătrunderea într-o zonă restricţionată a aeroportului şi furt.

Ne puteți urmări și pe Google News

Duminică, în instanță. procurorii au declarat că Singh a ajuns pe aeroportul O'Hare cu un zbor din Los Angeles pe 19 octombrie şi ar fi trăit de atunci în zona de securitate a aeroportului. El nu a fost observat de către angajațiiaeroportului.

Un bărbat din SUA a trăit trei luni pe aeroport. Cum a fost prins

Sâmbătă după-amiază doi angajaţi ai United Airlines l-au abordat pe Singh şi i-au cerut permisul de acces. El şi-a coborât masca de protecţie şi le-a arătat o insignă de identificare pe care o purta la gât. Aceasta i-ar fi aparţinut de fapt unui manager al aeroportului care a dat-o dispărută pe 26 octombrie. Angajaţii au sunat la poliţie, iar Singh a fost arestat.

Singh le-a spus poliţiştilor că a găsit insigna pe jos, în aeroport, şi că a luat-o pentru că „era prea speriat să plece acasă din cauza COVID-19”. În acest timp, Singh ar fi primit mâncare de la alţi pasageri.

Bărbatul locuieşte într-o suburbie a Los Angeles împreună cu alţi colegi de apartament. El are o diplomă de master în domeniul ospitalităţii şi este şomer.

Instanţa de judecată i-a interzis lui Singh accesul în aeroport şi a stabilit o cauţiune de 1.000 de dolari pentru eliberarea sa. El urmează să se întoarcă în instanţă pe 27 ianuarie.

Sursa: Agerpres.