Un bărbat a fost împuşcat la o partidă de vânătoare!

Un bărbat a fost împuşcat la o partidă de vânătoare! Un bărbat a fost împușcat la o partidă de vânătoare din Gorj. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Un bărbat a fost împuşcat din greșeală, sâmbătă, la o partidă de vânătoare din localitatea Rebrișoara, Bistrița-Năsăud.

Un bărbat a fost împuşcat accidental, sâmbătă după-amiază, în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul a avut loc într-o pădure de pe raza comunei Rebrişoara. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa, bărbatul de 47 de ani a fost rănit.

Polițiștii au anunţat că persoana rănită la o partidă de vânătoare și a ajuns la spital.

A fost identificată persoana rănită: este un bărbat de 47 de ani, din Parva

„Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara. Acesta ar fi fost împușcat accidental de un vânător”, transmite Poliția Bistrița-Năsăud.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Astăzi, a fost sesizat prin 112, faptul că, pe raza localităţii Rebrişoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare.

Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital.

La faţa locului a intervenit o echipă formată din poliţişti de la Secţia 6 Năsăud, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi criminalişti.

În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva.

Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrişoara”, a informat IPJ.

Bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul coapsei

La faţa locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor al SMURD.  Dar, din cauza terenului inaccesibil, a fost nevoit să se deplaseze pe jos aproximativ doi kilometri.

Victima a fost găsită cu o uşoară hipotermie, conştientă şi cooperantă, şi a fost transportată la UPU-SMURD Bistriţa. Bărbatul va fi suspus unor investigaţii medicale de specialitate.

„Pentru a ajunge la victimă, echipajul medical a mers pe jos aproximativ 2 kilometri. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă, prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate”, este anunțul ISU Bistrița-Năsăud.

La rândul său, ISU informează că a acordat primul ajutor medical bărbatului în vârstă de 47 de ani, care avea o plagă împușcată în coapsă, potrivit Agerpres.