Evenimentul ZileiActualitateAlertă în Capitală: Un bărbat a vrut să se arunce de pe Podul Grand!

Alertă în Capitală: Un bărbat a vrut să se arunce de pe Podul Grand!

Alertă în Capitală: Un bărbat a vrut să se arunce de pe Podul Grand!
Un bărbat a pus autoritățile pe jar după ce s-a urcat pe podul Grand din capitală și amenință de mai bine de o oră că se aruncă.

Poliția și pompierii din Capitală au intrat în alertă, sâmbătă, după ce un bărbat s-a urcat pe Podul Grand și a amenințat că se aruncă de pe acesta.

Nu a fost descoperit, la început, niciun motiv pentru care bărbatul să recurgă la acest gest extrem. Dar potrivit unor surse, omul ar avea ceva probleme penale. Se pare că polițiștii de la Secția 4 i-ar fi deschis doar penal.

Echipajele de poliție și de pompieri s-au deplasat la fața locului și încearcă să îl facă pe bărbatul în vârstă de 34 de ani să se răzgândească. Există și riscul ca acesta să alunece întrucât suprafețele podului sunt cel mai probabil umede din cauza condițiilor meteo, lucru ce face ca intervenția pompierilor să fie și mai grea.

Bărbatul s-a urcat pe marginea Podului Grand și a amenințat că se aruncă în gol pentru a-și pune capăt zilelor.

La locul faptei au ajuns și primele ajutoare medicale, gata să intervină în cazul în care bărbatul recurge la un gest extrem.

În jurul orelor 14:00, echipele de intervenție deplasate la locul incidentului au reușit să-l dea jos pe bărbat.

Podul Grand este artera de trecere peste calea ferată de la Gara de Nord șși face legătura între carierele Crângași și Giulești și zona de nord a Capitalei. În acest moment, un semns de mers de Podul Grant este închis din cauza evenimentelor neplăcute.


Accesează: