Evenimentul Zilei > Vremea > Cod galben de ceață, miercuri dimineață. 16 județe sunt afectate. Atenție, șoferi!
Cod galben de ceață, miercuri dimineață. 16 județe sunt afectate. Atenție, șoferi!

Cod galben de ceață, miercuri dimineață. 16 județe sunt afectate. Atenție, șoferi!

Avertizare Cod galben de ceață 25 februarie. Atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, emise, joi dimineață, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Avertizare Cod galben de ceață 25 februarie. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă şi gheţuş valabile în orele următoare în 16 de judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în localităţi din judeţele Bacău, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, dar va favoriza, în funcţie de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

De asemenea, până la ora 9:00, ceaţa va persista şi în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Alba, Mureş, Harghita, Cluj, Caraş-Severin şi Timiş.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.

Avertizare Cod galben de ceață 25 februarie. Cum va fi vremea joi

Potrivit buletinului meteo, prognoza meteo pentru joi arată că vremea se menține în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. În unele zone ale țării va fi ceață densă care va duce la scăderea vizibilității.

Potrivit informațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie, ceața se va instala în special dimineața și seara. Fenomenul va conduce la scăderea vizibilității.

În timpul zilei, norii se vor risipi, iar soarele se va face simțit. Atmosfera va fi una caldă, specifică primăverii, în care vântul va sufla slab până la moderat. În ceea ce privește apariția precipitațiilor, meteorologii au anunțat că sunt șanse slabe de ploaie în orele care vin. Așadar că vremea va fi în general frumoasă.

Vremea în Capitală

Și în Capitală se va semnala ceață joi, iar în general vremea va fi înnorată. Totuși, comparativ cu zilele trecute, va fi mai cald. Meteorologii spun că termometrele vor indica chiar și maxime de 15 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI UEFA nici nu se gândeşte la o nouă amânare a Europeanului: „Este exclus. Avem pregătite scenarii pozitive”

CITEȘTE ȘI Deputatul PNL care este exasperat de inițiativa luată de USR-PLUS. Atac la colegii de guvernare