Evenimentul Zilei > Monden > Aurel Pădureanu a rămas fără bani. Se împrumută de la primar ca să-și plătească chiria
Aurel Pădureanu a rămas fără bani. Se împrumută de la primar ca să-și plătească chiria

Aurel Pădureanu a rămas fără bani. Se împrumută de la primar ca să-și plătească chiria

Aurel Pădureanu se împrumută de la primar pentru a-și putea plăti chiria. El vrea să se mute la o casă, pentru a putea să cânte. La bloc, îi atrag vecinii atenția.

După moartea interpretei Cornelia Catanga, de la sfârșitul lunii martie, Aurel Pădureanu și fiul său trec prin momente extrem de solicitante din mai multe puncte de vedere. Bărbatul nu își mai permite, financiar, să plătească chirii. Mai mult decât atât, s-a împrumutat de la primar, care i-ar fi promis că îi bă bani pentru a-și plătia chiria la o casă cu curte.

Pe vecini îi deranjează că Aurel Pădureanu cântă, astfel încât bărbatul se gândește să se mute.

Aurel Pădureanu a părăsit casa din Bragadiru

Potrivit ultimelor declarații oferite presei, Aurel Pădureanu se află într-o situație extrem de dificilă din punct de vedere financiar. El și fiul său sunt nevoiți să se împrumute pentru a-și plăti chiriile.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici.

Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu la o emisiune TV.

Pădureanu nu-i iartă pe cei care nu l-au ajutat

Soțul Corneliei Catanga a spus că nu îi poate ierta pe cei care au refuzat să îl ajute, printre ei numărându-se și Gigi Becali.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit (…) .Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.