Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce dramă trăiește familia Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu și fiul său au rămas pe drumuri
Ce dramă trăiește familia Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu și fiul său au rămas pe drumuri

Ce dramă trăiește familia Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu și fiul său au rămas pe drumuri

Probleme pentru Aurel Pădureanu și fiul lui, la o lună de la moartea Corneliei Catanga. Cei doi au fost dați afară din casă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Pădureanu este revoltat pe oamenii cărora le-a cerut ajutorul și care l-au tratat cu indiferență.

Cornelia Catanga a murit, la sfârșitul lunii martie, din cauza infectării cu COVID-19, iar în urma ei a lăsat o familie îndurerată, dar și plină de datorii. Aurel Pădureanu a mărturisit că pe lângă durerea pe care o simte din cauza plecării premature a partenerei de viață, este îngrozit și de situația financiară precară prin care trece.

Aurel Pădureanu și fiul lui au fost dați afară din casa în care locuiau din cauza datoriile neplătite, iar acum au reușit să strângă bani ca să se mute într-un apartament cu chirie, dar chiar și așa, au foarte multe lipsuri financiare pe care nu reușesc să le acopere.

Aurel Pădureanu foc și pară pe cei care au refuzat să îl ajute

Soțul Corneliei Catanga a spus că nu îi poate ierta pe cei care au refuzat să îl ajute, printre ei numărându-se și Gigi Becali.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit (…) .Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Deși erau împreună de 33 de ani, Cornelia Catanga a vrut în ultimii ani să divorţeze de Aurel Pădureanu. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în octombrie 2015, la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.