Evenimentul Zilei > Monden > Gestul făcut zilnic de Aurel Pădureanu pentru a-și alina durerea: „Nu-mi găsesc locul”
Gestul făcut zilnic de Aurel Pădureanu pentru a-și alina durerea: „Nu-mi găsesc locul”

Gestul făcut zilnic de Aurel Pădureanu pentru a-și alina durerea: „Nu-mi găsesc locul”

Soțul Corneliei Catanga este de neconsolat după dispariția subită a celei pe care o numește ”prietena mea, soția mea, iubita mea”.

Cornelia Catanga a fost răpusă de noul coronavirus, pe care inițial nu l-a tratat serios. Artista a pierdut lupta cu boala. Soțul ei, Aurel Pădureanu, este lovit de dorul imens resimțit de când partenera sa de viață a trecut pragul de dincolo.

La vârsta de 63 de ani, Cornelia Catanga a lăsat în urmă un soț îndurerat și un fiu care o plânge în fiecare zi. Aurel Pădureanu a mărturisit că durerea pe care o simt nu poate fi alinată cu nimic, dar nu există zi în care să nu meargă la ea la mormânt pentru a o reîntâlni.

Aurel Pădureanu: Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei

Artistul a mărturisit că Alex, băiatul lui și al Corneliei, este cel care îi dă puterea să meargă mai departe.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat lăutarul pentru Playtech.

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Deși erau împreună de 33 de ani, Cornelia Catanga a vrut în ultimii ani să divorţeze de Aurel Pădureanu. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu înoctombrie 2015, la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu, scrie bzi.ro.

 Citește și Cornelia Catanga rupe tăcerea. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de soț