Evenimentul Zilei > Monden > Cornelia Catanga rupe tăcerea. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de soț
Cornelia Catanga rupe tăcerea. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de soț

Cornelia Catanga rupe tăcerea. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de soț

Cunoscuta interpretă Cornelia Catanga a explicat în premieră care este adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de soțul său, Aurel Pădureanu. Inițial s-a vehiculat faptul că artistul a înșelat-o, dar realitatea este cu totul alta.

 

Cornelia Catanga a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de soțul ei, a fost faptul că Aurel Pădureanu se lega foarte mult de aspectul său fizic, lucru ce a deranjat-o enorm. Este un motiv pentru care s-au despărțit.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni tv.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am căutat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au format un cuplu vreme de mai bine de trei decenii, însă, în primăvara acestui an, ei s-au separat. Deși nu își mai vorbesc, îndrăgiții artiști locuiesc în aceeași vilă și, conform celor mai noi dezvăluiri, printre motivele despărțirii s-ar număra și infidelitatea.

„Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni televizate, consemnează Cancan.

Cornelia Catanga suferă foarte mult din cauza desparțirii de soțul ei.

Vedeta a mărturisit că deși are câteva dovezi care atestă faptul că Aurel Pădureanu ar fi călcat strâmb în timpul mariajului, preferă să le mai țină o perioadă ascunse și să nu le facă publice, până în momentul în care va fi pregătită să vorbească despre tot.