Evenimentul Zilei > Politica > AUR dă cu pumnul în masă. Planul lui George Simion pentru noul Guvern
AUR dă cu pumnul în masă. Planul lui George Simion pentru noul Guvern

AUR dă cu pumnul în masă. Planul lui George Simion pentru noul Guvern

Partidul AUR nu va intra la guvernare dacă guvernul Cîțu va cădea. Anunțul a fost făcut de liderul AUR George Simion. AUR va propune însă oamnei pentru ministere, din afara partidelor politice.

Liderul AUR George Simion a fost prezent la Antena 3, miercuri seară, unde a făcut declarații despre viziunea proprie și despre intențiile partidului pe care îl reprezintă pentru scenariul căderii guvernului Cîțu.

AUR nu va intra la guvernare

Liderul AUR, George Simion, a declarat recent că partidul pe care îl reprezintă nu va intra la guvernare în cazul în care Florin Cîțu va fi schimbat. George Simion a spus că AUR va propune însă specialiști pentru ministere, din afara partidelor politice.

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus liderul AUR George Simion.

George Simion a acuzat partidele din România că au distrus țara timp de 31 de ani. Surprinzător, liderul AUR a recunoscut că formațiunea pe care o reprezintă nu are momentan capacitatea de a face nominalizări de conducători viabili.

AUR dorește un Guvern tehnocrat, dar nu are proprii oameni

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști”, a mai spus George Simion.

”Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători”, a mai precizat liderul AUR.

Nu există șanse pentru alegeri anticipate

În privința alegerilor anticipate, George Simion a opinat:”Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Liderul AUR George Simion a participat la protestele împotriva restricțiilor din timpul pandemiei și a fost acuzat că este unul dintre actorii principali ai organizării acestora la nivel național. De asemenea, George Simion a fost amendat în urmă cu două săptămâni pentru participarea la evenimentele care au alertat autoritățile timp de mai multe zile.