Seism la vârful AUR! Au lansat anunţul: „Înscenări mizerabile”

Seism la vârful AUR! Au lansat anunţul: „Înscenări mizerabile” sursa foto. EVZ

Sâmbătă seara, conducerea partidului AUR a remis un comunicat de presă în care se delimitează de mesajul care cuprinde ameninţări cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern şi care a fost trimis pe adresa Teatrul Evreiesc de Stat de cineva care a semnat „din partea partidului AUR”.

Seism la vârful AUR! Sâmbătă seara au lansat anunţul: „Înscenări mizerabile.”  „Au început să apară intoxicații, fake news și înscenări mizerabile în numele Alianței pentru Unirea Românilor. Și nu avem decât trei luni în Parlamentul României! Vă dați seama ce va urma? Dar toate atacurile și manipulările care încearcă să ne discrediteze nu fac decât să confirme că reprezentăm o forță puternică și incomodă pentru cei care vor să îngenuncheze România.

Noi o să le demontăm, cu răbdare, până va înțelege și presa din România că e cazul să-și respecte misiunea de câine de pază sau măcar să verifice informația și să nu preia știri generate de nume fictive care scriu texte abjecte în numele nostru.

Un astfel de personaj a săvârșit în numele AUR un atac degradant și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Seism la vârful AUR

Deputatul George Simion şi senatorul Claudiu Tarziu (în dreapta imaginii)

Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist este o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod.

Dorim să informăm opinia publică din România că cetățeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianței pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească această persoană cu celeritate, conform legislației în vigoare.

Suntem alături de doamna Maia Morgenstern și o asigurăm de întreaga noastră considerație”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiunii.

"Asemenea amenințări ar trebui cercetate imediat și autorii pedepsiți! Doamna Maia Morgenstern este atacată în primul rând pentru că este un model de verticalitate, care nu a plecat capul atunci când a fost jignită și a făcut public totul! Doamna Maia Morgenstern, familia Domniei sale și Teatrul Evreiesc de Stat sunt atacați exact de Ziua Teatrului și, nu întâmplător, de Pesach!”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a actriţei.