După meciul câștigat de FCSB cu Hermannstadt, rezultat 5-0, antrenorul gazdelor, Toni Petrea, a vorbit despre revenirea lui Florinel Coman în echipa patronată de Gigi Becali.

Astfel, după succesul categoric de pe Arena Națională, Toni Petrea a declarant că speră ca Florinel Coman să revină pe teren în luna noiembrie.

„Florinel Coman este în programul de recuperare. Nu știu cât de rapidă va fi recuperarea lui. Sper să revină până la acțiunea echipei naționale din noiembrie”, a spus Toni Petrea, după meciul FCSB – Hermannstadt, citat de digisport.ro.

Florinel Coman s-a accidentat în meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League, iar de atunci se află în programul de recuperare.

Vedeta FCSB-ului se confruntă cu o entorsă destul de urâtă, care încă îl ține pe țușă.

Denis Man: „Coman ne lipsește”

După meciul cu Hermannstadt, Denis Man a devenit golgeterul momentului în România. A marcat și a ajuns la 7 reușite în 7 meciuri.

Fotbalistul e bucuros că are cu cine să se lupte pentru primele locuri în top. Tănase a ajuns și el la 6 goluri.

SuperMan, așa cum îl alintă suporterii, îl cere cât mai repede înapoi și pe Coman.

Accidentat la glezna cu Backa Topola, în turul 2 preliminar din Europa League, Coman e la câteva săptămâni de revenirea pe gazon.

„Nu știu dacă sunt la cel mai bun nivel din carieră, dar mă simt foarte bine, mă pregătesc, vreau să ajut echipa. Asta e tot ce contează pentru mine. Nu mă gândesc să fiu golgeter. Încerc să mă bucur de fotbal, să-mi ajut echipa. Dacă înscriu, sunt foarte fericit. Vedem ce va fi între mine și Tănase în topul marcatorilor, nu e nicio problema între noi, suntem colegi. Important e să câștige echipa”, a declarat Denis Man la Digisport.

Despre Coman, colgul să de eechipă a spus că „ne lipsește, e un jucător foarte important, dar e pe punctul de a reveni. Ne dorim să-l avem la echipa, e mare nevoie de el. E important să luăm punctele, să câștigăm tot ce putem. Încercăm să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut”.

 


Florinel Coman s-a apropiat de recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanța incredibilă reușită de „Mbappe”

Gigi Becali cere sume astronomice pentru Coman și Man