El este și bărbatul despre care se spune că a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor cu focoasa brunetă.

În 2015, numele lui Ioan Neculaie a apărut într-un dosar de prostituție și proxentism. La momentul respectiv, procurorii au interceptat anumite discuții telefonice în care omul de afaceri discuta cu Diana Gureșoaie, pentru ca aceasta să-i aducă și alte femei, pentru a întreține relații intime. Mai mult, Neculaie se pare că și-ar fi dorit numai persoane publice.

Conform declarațiilor pe care le-a oferit la vremea respectivă, o întreagă rețea de prostituție a fost deconspirată. Se pare că partida de amor cu Daniela Crudu s-ar fi petrecut într-un avion privat și l-ar fi costat pe omul de afaceri nu mai puțin de 80.000 de euro.

După experiența dură, soldată cu bătăi și spitalizare, în urma relației cu bogatul croat Seco Dubravko,  Daniela Crudu s-a refugiat în brațele lui  Suhaib Meshan, un mulatrul plin de mușchi.

În ultima perioadă, Daniela Crudu a fost surprinsă la braț cu un alt personaj cunoscut în showbiz-ul românesc. Este vorba de nimeni altul, decât Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Fanteziile ciudate ale lui Ioan Niculae

Potrivit informațiilor din presă, de la momentul respectiv, Neculae avea fantezii tare ciudate. Acestuia îi plăcea tare mult să-și aștepte partenerele în pielea goală, însă deținea și un adevărat arsenal de jucării sexuale.

„Are acasă de la bici la cătușe, până la vibratoare. Îi plac chestiile porcoase și toată lumea știe că vrea mereu în grup. Îi place să fie dominat în pat, femeia să facă totul, ea să fie cea care inițiază actul. Este foarte pretențios, nu îi plac plinuțele, dar nici slăbanoagele. Cere poze înainte și le studiază atent, de abia apoi negociază”, a declarat un apropiat al acestuia.

Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului că a plătit oricât pentru o femeie și că a scos din buzunar și 10.000 de euro pe seară, scrie Cancan.