În fața Judecătoriei Sectorului 6 din nou lumea se uita uimită la scandalul celor doi. Niciunul nu a putut să se abțină de la cuvinte grele, injurii de tot felul și acuzații al căror motiv numai ei îl știu.

Claudia Pătrașcu a ajuns la capătul puterilor

După ce s-au „răcorit” jurnaliștii au reușit să obțină câteva cuvinte de la fiecare.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a ajuns deja aproape de capătul puterilor și că își dorește extrem de tare să se termine tot războiul pe care îl poartă cu Gabi Bădălău în instanță.

„Las avocații să facă tot ce este posibil și bine pentru acei doi copii minunați pe care îi avem împreună. Nici eu nu mai știu a câta înfățișare este. Știu doar că îmi doresc foarte tare să se termine.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Despre acest lucru, Claudia a scris și un mesaj pe pagina de Instagram, în care a răspuns unei întrebări pe care o primeşte frecvent din partea fanilor.

„Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă”, a scris artista.

Gabi Bădălău, cuvinte grele la adresa mamei copiilor săi

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a insinuat că artista provoacă majoritatea scandalurilor din presă prin informațiile eronate pe care le dă. Și mai mult decât atât, a ținut sa precizeze că poate fi o mamă mai bună decât cea care pretinde că este.

„Să fie sănătoasă. Dacă vrei cancan-uri sau țigăneală vine soția mea și cu ea sigur faci țigăneală. E o ședință secretă. Așteptăm termenele. Sper ca doamna judecător să ia decizia cea mai bună pentru copiii noștri. Ea nu a adus martori. O consider mama copiilor și o respect. Cu siguranță se poate să fie o mamă și mai bună. Eu nu vreau custodia, vreau un viitor cât mai bun pentru copiii mei.”, a spus Gabi Bădălău, potrivit antenastars.ro