Anamaria Prodan se reinventează: Ce a decis în mijlocul divorțului de Reghe! „Mă întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1”

Anamaria Prodan se reinventează: Ce a decis în mijlocul divorțului de Reghe! „Mă întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1” Sursa: Arhiva EVZ

În urmă cu circa 26 de ani, Anamaria Prodan era singurul jurnalist de sex feminin care comenta evenimente sportive. În prezent, implicată într-un act de divorț cu antrenorul Universității Craiova, impresara a decis să se reinventeze. Anamaria Prodan revine în presă și va prelua conducerea editorială a două posturi noi de televiziune. 

După o perioadă solicitantă și cu multe provocări pe plan personal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să se axeze pe evoluția sa profesională. Fiecare om care a intrat în viața ei, chiar dacă a decis, după o anumită perioadă de timp, să se retragă, a învățat-o lecții importante. Astfel, impresara nu s-a lăsat oprită de durerile din dragoste și a decis să se reîntoarcă în presă.

Anamaria Prodan se alătură trustului Realitatea

Două noi posturi de televiziune se vor lansa pe data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, în format HD, la ora 18.00. Anamaria Prodan va prelua conducerea editorială a ambelor posturi - este vorba despre Realitatea Sportivă și Realitatea Star. „Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două noi proiecte: Realitatea Sportivă si Realitatea Star. De partea editorială se va ocupa Ana Maria Prodan”, a anunțat Claudiu Giurgea.

Cu alte cuvinte, Anamaria Prodan va intra în acționariatul postului Realitatea Sportivă și se va ocupa și de postul Realitatea Star. Impresara nu este deloc străină de presă, activând, în trecut, și în cadrul publicațiilor „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora” și colaborând, de asemenea, cu mai multe televiziuni.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E o provocare maximă pentru mine pentru că întotdeauna, provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1. Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasă pe care o are presa de a schimba orice, oricând, oricât. Cred cu putere în oamenii tineri, foarte bine pregătiți”, a declarat Anamaria Prodan.

„Va fi altfel decât tot ce avem azi pe piață”

Impresara i-a transmis partenerului său, Paul Păcuraru, „un bărbat extraordinar, un bărbat atât de deștept încât ți-e foarte drag să te uiți la el”. Împreună, cei doi vor pune bazele proiectelor de televiziune Realitatea Sportivă și Realitatea Star, „altfel decât tot ce avem azi pe piață”. Realitatea Sportivă va fi „un canal de sport altfel decât ceea ce este”, a promis Anamaria Prodan.

„E foarte greu să te bați azi ca un bebeluș nou-născut cu niște posturi uriașe care fac de zeci de ani sport. Numai că omul sfințește locul. Noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată, fără telefoane care sună "Dă în ăla, dă în ăla!". Absolut toata lumea, și când s-a aflat în piață ca Ana merge către Realitatea a fost o nebunie. Unii care erau dușmani au încercat repede să repună bazele unei prietenii. Toată lumea mă cunoaște. Nu mă schimbă faptul că sunt patron la televiziune sau că sunt impresar de succes. Cine greșește plătește. Așa e în viață și așa e și în fotbal”, a declarat Anamaria Prodan.

„Sportivii nu sunt acești inculți care nu știu să lege două cuvinte”

„Întotdeauna când aduci o picătură de ceva nou, un altfel, eu îmi doresc să văd viața sportivilor așa cum o știu eu. Lumea o percepe altfel. Eu vreau să aduc în viața telespectatorilor munca unui sportiv - cumplit de grea! Viața fotbalistului e de milioane de ori mai cumplită. Asta vreau să aduc puțin, pe lângă tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri și competiții sportive, vreau să văd sportivii și altfel decât timorați în fața microfonului.

Noi românii am împământenit chestia asta: ne venerăm vedetele după ce mor. Aș dori să dam sportivului ce e al sportivului, să prezentăm viața lor, munca titanică și altfel. Vreau să arăt că un sportiv nu este un agramat care nu știe să dea decât cu piciorul în minge. Sportivii, în general, nu sunt acești inculți care nu știu să lege două cuvinte. Eu am norocul că am acces în ambele lumi, mondenă și sportivă. Pot să îmbin și să relaxez chestia asta pe care o scot în evidență posturile de sport, din partea tehnică. Fotbalul, în general, este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare, bătaie, noi putem să aducem liniște, pace și frumos în sport. Nu contest că, pe măsură ce trec lunile, vom crește. În general, pe tot ce am pus mâna... voi sunteți cei mai buni, postul ăsta nu a fost târât niciodată prin nămol”, a punctat Anamaria Prodan, potrivit realitatea.net.