Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre relația lui Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: De ce s-au despărțit tinerii îndrăgostiți. „Era vedetă”
Adevărul despre relația lui Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: De ce s-au despărțit tinerii îndrăgostiți. „Era vedetă”

Adevărul despre relația lui Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: De ce s-au despărțit tinerii îndrăgostiți. „Era vedetă”

Codrin Ștefănescu, în vârstă de 53 de ani, fost secretar general al Partidului Social Democrat (PSD), a spus adevărul despre relația amoroasă pe care a avut-o cu actuala impresară Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani. În urmă cu aproximativ 26 de ani, „din '95 până în '96”, Ștefănescu a avut plăcerea de a o purta la braț pe cea care era pe atunci singurul jurnalist de sport de sex feminin. „Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri”, a mărturisit Codrin Ștefănescu într-un interviu. 

Fostul secretar general al PSD a avut trăit o adevărată poveste de dragoste cu Anamaria Prodan, în urmă cu aproximativ 26 de ani. Actuala impresară nu doar că și-a făcut mândru iubitul, dar s-a făcut plăcută și în fața mamei lui Ștefănescu. Toată lumea auzise de Anamaria Prodan – era singurul jurnalist de sex feminin care comenta evenimente sportive. Codrin Ștefănescu a dezvăluit secretele relației sale cu impresara.

Codrin Ștefănescu a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine”, a spus fostul secretar al PSD. De altfel, Ștefănescu avea cu ce se mândri. Anamaria Prodan era o adevărată celebritate la acea vreme și acapara fiecare ochi și ureche.

„Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, țoată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”, a spus Codrin Ștefănescu.

Motivul despărțirii celor doi îndrăgostiți

Deși la început au fost toate roz, ca în fiecare relație de altfel, lucrurile au început să se precipite pentru cei doi îndrăgostiți. Astfel, tinerii au decis să pună capăt relației lor și să-și urmeze fiecare aspirațiile. Despărțirea a fost una de comun acord și se pare că, potrivit lui Codrin Ștefănescu, nu a fost sigilată cu scandal, cei doi continuând să mențină legătura.

„La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene”, a mărturisit Codrin Ștefănescu într-un interviu oferit Kanal D.

În altă ordine de idei, fostul secretar al partidului PSD a fost căsătorit cu Alice Constantinică, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de mulți ani consecutivi. În anul 2016, când Alice avea 28 de ani și era model, l-a născut pe singurul fiu al lui Codrin Ștefănescu.