Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, sprijin nesperat în plin divorț. El este bărbatul care i-a luat locul lui Reghe. Mulți o suspectau, acum nu mai e niciun dubiu
Anamaria Prodan, sprijin nesperat în plin divorț. El este bărbatul care i-a luat locul lui Reghe. Mulți o suspectau, acum nu mai e niciun dubiu

Anamaria Prodan, sprijin nesperat în plin divorț. El este bărbatul care i-a luat locul lui Reghe. Mulți o suspectau, acum nu mai e niciun dubiu

Dan Alexa o consolează pe Ana Maria Prodan în urma necazurilor apărute în viața ei. Impresara a povestit care este relația ei cu acesta și s-a scuzat pentru episodul cu pumnul care a șocat lumea sportului.

Au existat, de-a lungul timpului, numerooase zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan ar avea o relație amoroasă cu Dan Alexa. Chiar și Gigi Becali era convins că cei doi formează un cuplu.

În plin proces de divorț, Anamaria Prodan face lumină în acest subiect controversat, precizând că Dan Alexa a fost alături de ea când Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț, avea alte treburi.

Dan Alexa nu o lasă la greu pe impresară

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal să îl lovesc. Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs.

Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străînătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el.

Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal…Acum am realizat faptul că, și dacă mă uit înapoi astăzi, viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva.

Declinul că antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

O relație de prietenie impresionantă

Dan Alexa a declarat de mai multe ori că relația lui cu Ana Maria Prodan este bazată pe prietenie și pe respect.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.

Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei”, a transmis Dan Alexa.