Evenimentul Zilei > Monden > Bill Gates rupe tăcerea după divorţ. Este incredibil ce spune despre fosta soţie şi Jeffrey Epstein 
Bill Gates rupe tăcerea după divorţ. Este incredibil ce spune despre fosta soţie şi Jeffrey Epstein 

Bill Gates rupe tăcerea după divorţ. Este incredibil ce spune despre fosta soţie şi Jeffrey Epstein 

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a vorbit pentru prima dată într-un interviu despre divorțul de Melinda şi despre greșelile pe care le-a făcut în tot acest timp.

Vorbind miercuri cu Anderson Cooper de la CNN , Bill Gates a spus că s-a întâlnit cu Epstein în speranța de a strânge mai mulți bani pentru a face față problemelor de sănătate la nivel mondial.

Bill Gates a discutat şi despre căsătoria sa cu Melinda spunând că ar dori ca după divorţ va rămâne în fundaţia lor: Acesta ar fi cu siguranță cel mai bun lucru pentru fundație, a spus Gates. Melinda are atuuri incredibile pe care le aduce, care ajută fundația să fie mai bună, subliniat miliardarul.

Bill Gates spune că regretă timpul petrecut cu Jeffrey Epstein: „A fost o greșeală uriașă”

Bill Gates a discutat despre relația sa din trecut cu Jeffrey Epstein în prima sa apariție publică de când divorțul său a fost finalizat la începutul acestei săptămâni.

Gates a mai discuta despre munca sa în lupta împotriva COVID-19, dar mai întâi a răspuns la întrebările referitoare la relațiile sale personale.

Luni, Gates și fosta lui soție, Melinda French Gates, au divorțat oficial, încheind căsătoria de 27 de ani, pe care a numit-o „o etapă foarte tristă”.

„Melinda este o persoană grozavă iar parteneriatul pe care l-am încheiat este o sursă de mare tristețe personală”, a spus Gates lui Cooper. „Comunicăm și lucrăm la fundație, astfel încât parteneriatul să funcționeze”.

Urmează perioada de probă ca divorţaţi

Fundația Gates a anunțat la începutul lunii iulie că fostul cuplu va intra într-o perioadă de probă de doi ani pentru a vedea dacă pot continua să lucreze împreună după divorţ- Dacă aleg să nu continue, Melinda Gates va demisiona din funcția de copreședinte al fundației, lăsându-l pe Bill Gates cu o administrare completă.

„Ne-am bucurat întotdeauna de munca noastră împreună”, a spus Gates miercuri. „Noi doi putem ieși și să lucrăm cu liderii, să ajutăm la dezvoltarea organizației…”.

În interviu, Gates a abordat și îngrijorările fostei sale soții cu privire la legăturile sale cu Jeffrey Epstein: „Am luat mai multe mese cu el, sperând să obțin mai mulţi bani de la filantropi pentru sănătatea globală prin contactele pe care le-ar putea înlesni”, a spus Gates în timpul interviului. „Când părea că nu este un lucru real, relația respectivă s-a încheiat”.

El a adăugat: „Dar a fost o greșeală uriașă să petrec timpul cu el, să-i dau credibilitate. Au fost mulți alții în aceeași situație… am făcut o greșeală”.

Ce spune despre rapoartele cu alte femei  care lucrau în companie

Cofondatorul Microsoft a fost, de asemenea, întrebat despre rapoartele cu mai multe femei care lucrau pentru compania sa și Fundația Gates, acuzându-l că a creat un mediu inconfortabil la locul de muncă.

În 2006, Gates ar fi cerut unei angajate de la Microsoft să iasă la cină și a spus: „Dacă acest lucru te face să te simți inconfortabil, pretinde că nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat Gates.

La sfârșitul anului 2019, membrii consiliului Microsoft au deschis o anchetă asupra lui Gates după ce o angajată a spus că a avut o relație sexuală cu el ani de zile. Un reprezentant pentru Gates a recunoscut „a existat o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă”.

Când a fost întrebat de Cooper dacă are regrete, Gates a spus: „Ei bine, cu siguranță cred că toată lumea o face, dar este un moment de reflecție și, în acest moment, trebuie să merg mai departe”.

„Munca mea este foarte importantă pentru mine”, a continuat el. „În cadrul familiei, ne vom vindeca cât de bine putem și vom învăța din cele întâmplate”, a răpuns Bill Gates.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: