Evenimentul Zilei > Politica > Alegeri parlamentare 2020. Raluca Turcan: „Am votat pentru o Românie europeană”
Alegeri parlamentare 2020. Raluca Turcan: „Am votat pentru o Românie europeană”

Alegeri parlamentare 2020. Raluca Turcan: „Am votat pentru o Românie europeană”

„Eu am votat pentru o Române europeană: cu responsabilitate in funcția publica, bazată pe lege și instituții puternice”, a declarat duminică dimineață, Raluca Turcan, vicepremierul României.

Alegeri parlamentare 2020. Duminică dimineață, după ce s-a prezentat la vot, Raluca Turcan, vicepremierul României, a declarat că a votat pentru ca în următorii patru ani românii să aibă o guvernare stabilă.

Alegeri parlamentare 2020. „Am votat mai convinsă decât oricând că acesta poate fi momentul unui nou început pentru România, pentru toți românii. Votul de astăzi este esențial pentru viitorul României. Decizia noastră de acum va spune întregii Europe în ce și în cine credem și ce fel de țară vrem.

Eu am votat pentru o Românie europeană: cu responsabilitate în funcția publică, bazată pe lege și instituții puternice. Am votat că în viitorii 4 ani să putem avea o guvernare stabilă în România.

Mesajul meu pentru toți românii de bună credință este de a participa la votul de astăzi ca la un moment istoric de care nu doar că ne vom aminti peste ani, ci și ale cărui efecte le vom simți de mâine în viață de zi cu zi.

Îmi permit, de aici, de la Sibiu, să îi îndemn pe toți cei care cred în democrație, să participe la ea fiindcă nimic din ceea ce susținem pe Facebook, nimic din ceea ce spunem prietenilor sau colegilor că ne dorim pentru țară nu se poate întâmpla dacă astăzi nu ieșim la vot.

Îi asigur pe sibieni că votul are loc în condiții de siguranță. Tocmai m-am convins de acest lucru și vor avea, fiecare dintre ei, aceeași dovadă la toate secțiile din județ”, a declarat Raluca Turcan.

Alegeri parlamentare 2020. Vicepremierul Raluca Turcan: Eu sunt pro-vaccinare

Alegeri parlamentare 2020. Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminică dimineața, că este pro-vaccinare împotriva COVID-19.

„Eu sunt pro-vaccinare. Evident că priorităţile vor fi stabilite la nivelul Guvernului şi al Comisiei de Strategie, însă eu sunt pro-vaccinare”, a precizat Raluca Turcan.

Şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, recent, că s-ar vaccina pentru COVID-19 în mod public dacă asta ar ajuta la convingerea oamenilor că serul este sigur, el afirmând că, deşi a fost realizat destul de repede, testele au fost făcute pe eşantioane mari de populaţie şi au dat rezultate bune.