Al doilea monolit din România a apărut pe plaja Vadu. VIDEO

Al doilea monolit din România a apărut pe plaja Vadu. VIDEO

Un monolit a fost descoperit pe plaja sălbatică de la Vadu. Este al doilea de pe teritoriul României. Iar zilele trecute, în Anglia şi Olanda au fost semnalate astfel de structuri metalice cu origini necunoscute.

Aşadar, avem parte de o nouă surpriză, un  monolit a apărut de data aceasta pe plaja sălbatică din Vadu, județul Constanța. Este vorba despre un nouă structură misterioasă din metal care a apărut din senin ca şi celelalte.

Cine se joacă cu noi?

La sfârșitul lunii trecute, în deșertul Utah a apărut un monolit din senin. Nu după mult timp, în România a apărut o altă structură cu aspect identic. Iar ce-l de al treilea monolit a fost descoperit, de data aceasta în California. mai precis în vârful muntelui Pine din Atascadero, a scris pe Twitter Connor Allen, ataşând trei imagini care surprindeau noul şi ciudatul monolit.
Spre deosebire de cel de al doilea monolit găsit lângă un faimos sit arheologic din nordul României, acest monolit pare a fi la fel de curat ca – sau poate chiar mai strălucitor decât – primul, descoperit în sălbăticia deşertului din Utah la sfârșitul lunii trecute. Ce este şi mai interesant, că astfel de obiecte misterioase au apărut şi în Marea Britanie, Spania sau Columbia.

Al doilea monolit din România a fost adus cu o maşină pe plaja de la Vadu

Imaginile cu monolitul de pe plaja de la Vadu au fost trimise la postul de televiziune Digi24 fără explicații suplimentare. În fotografii se observă urme de anvelope, ceea ce sugerează că structura metalică a fost adusă acolo cu mașina.

Mai subliniem că acea coloană argintie de metal a fost găsită pe colină, la două săptămâni după ce un obiect similar a fost descoperit în deşertul din Utah, de unde a dispărut ulterior, dar și după cel din județul Neamț, care de asemenea a dispărut fără să se afle mai nimic despre el.

Obeliscul din California are trei feţe, trei metri înălţime şi latura de 45 de centimetri. Pare să fi fost făcut din oţel inoxidabil, este sudat și are nituri. Spre deosebire de cel găsit în Utah, care era bine înfipt în pământ, acest monolit nu pare la fel de bine fixat, scrie cnet.

Ne puteți urmări și pe Google News