Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul, fără perdea! Ce a produs ruptura dintre Prințul Harry și Familia Regală?
Adevărul, fără perdea! Ce a produs ruptura dintre Prințul Harry și Familia Regală?

Adevărul, fără perdea! Ce a produs ruptura dintre Prințul Harry și Familia Regală?

O nouă serie de dezvăluiri din viața faimosului cuplu Harry - Meghan Markle a fost făcută prin intermediul unei noi cărți lansate recent.

O nouă carte despre familia regală prezintă într-o manieră explozivă furia și frustrarea pe care membrii Casei Regale au ascuns-o destul de mult timp. Totul a plecat de la decizia prințului Harry și a soției sale Meghan Markle de a „părăsi” familia.

Scrisă de respectatul Robert Lacey, cartea „Battle of Brothers (n.r. Bătălia Fraților) explică extrem de clar ruptura catastrofică provocată de plecarea prințului Harry din familie și cum această acțiune a deteriorat iremediabil relația sa cu Casa Regală.

Cartea, mediatizată intens de Daily Mail, susține că viitorul rege a fost atât de furios pe comportamentul haotic al prințului Harry încât atunci când Regina le-a solicitat amândurora prezența la Summitul Sandringham acesta ar fi refuzat să ia masa cu fratele său înainte de marele eveniment.

În cele din urmă, Harry ar fi cinat doar cu bunica sa.

Chiar și monarhul mai în vârstă, care mereu a avut un punct sensibil pentru nepotul său, a simțit că Harry și Meghan se comportă haotic, nelăsându-i altă alternativă decât să îi „dea afară” din Familia Regală de Sussex.

O altă biografie a dezvăluit câteva secrete din viața celor doi

Chiar dacă au plecat de câteva luni bune din familei regale și din Anglia, lucrurile nu merg exact cum și-au imaginat Meghan Markle și Prințul Harry. Nimeni nu a uitat cum s-a produs ruptura dintre ei și familia regală iar presa tabloidă i-a taxat dur. Însă nu presa britanică este responsabilă acum cu faptul că secretele au ieșit la iveală, ci o nouă biografie neoficială.

Este vorba despre Finding Freedom, fiind o biografie neautorizată de celebrul cuplu. În biografie se demonstrează că părăsirea familiei regale a fost mult mai grea și mai dură față de cât au lăsat să se vadă. Meghan și Harry au fost profund răniți de un gest făcut chiar de Regina Elisabeta a II-a în decursul crăciunului trecut.

Se pare că atunci când Regina Elisabeta a ţinut tradiţionalul discurs așteptat de tot Commonwealth-ul și nu numai, în pozele pe fundal erau prezenți toți mebrii familiei, mai puţin Meghan și Harry.

Asta le-a lăsat un gust amar celor doi, fiindcă au luat-o ca pe o jignire. “Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie” au spus autorii biografiei, Omid Scobie şi Carolyn Duran.

“Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”au mai spus aceștia. În prezent, cei doi se află în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, după ce o scurtă perioadă au stat în Canada.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.