Meghan şi Harry vor fi filmaţi non stop într-un reality-show. Regina, în pragul turbării

Meghan şi Harry vor fi filmaţi non stop într-un reality-show. Regina, în pragul turbării

Meghan şi Harry îşi vor pune pe „tarabă” viaţa privată timp de trei luni de zile pentru suma de 150 de milioane de dolari. Modelul este cunoscut pentru cine a urmărit reality-show-ul american cu familia Kardashian.

Harry şi Meghan vor fi foarte curând protagoniştii unui reality-show. Cei doi duci de Sussex, au semnat în fapt un contract gras de 150 de milioane de dolari acceptând să filmeze un reality show despre ei înşişi.

Meghan şi Harry, pe urmele Kardashienilor

La Londra, între timp, tabloidele deja încep să compare fosta pereche regala cu Kardashienii, o familie foarte cunoscută în Statele Unite şi chiar în toată lumea pentru un program care urmăreşte de aproape viaţa lor cotidiană.

Dar în toată chestiunea există o oarecare deziluzie fiindcă toată lumea se gândea că acordul care fost stipulat cu cunoscuta platformă de streaming, Netflix, ar fi servit pentru a produce documentare serioase, ca pentru doi duci. Printre alte chestiuni, diferite jurnale dau ştirea că cei doi duci de Sussex se vor oferi complet curiozitatăţii camerelor de luat vederi, cu toată intenţia fluturată deseori de cei doi, de a-şi tutela viaţa lor privată, care a fost de fapt motivul vehiculat al fugii lor de la Buckingham Palace.

Făcând o paranteză, gurile rele spun că celebrul Palat regal va fi curând pus în vânzare

Experţii aruncă pe piaţă o sumă cuprinsă între 4,5 şi 5 miliarde de lire sterline.  Palatul Buckingham măsoară 120 de metri în lungime, ocupând o suprafaţă totală de peste 77 000 de metri pătraţi. Principalele camere ale palatului sunt orientate în partea de vest, interioarele fiind de-a dreptul uimitoare. Pereţii au fost pictaţi cu măiestrie, iar cea mai mare a mobilierului este adusă din China, în urma unei comenzi speciale pentru palat. Ca o curiozitate, construcţia palatului a început în 1705, aparţinând ducelui de Buckingham şi s-a terminat în secolul XX.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry şi Meghan vor fi urmăriţi timp de trei luni de camerele de luat vederi, iar programul va fi transmis anul viitor

Deocamdată, oricum, nu se ştie exact dacă transmisiunea va fi şi în interiorul vilei de 15 milioane de dolari pe care cei doi au achiziţionat-o la Santa Barbara, în California. Obiectivul programului este acela de a documenta în direct activităţi filantropice şi de binefacere ale perechii atât de implicată în chestiunile sociale. Surse diferite au dezvăluit pentru tabloidele londoneze că cea mai entuziasmată este Meghan Markle, nerăbdătoare să arate publicului  „adevărata sa latură neştiută”, notează Libero Quotidiano.