Evenimentul Zilei > EVZ Special > Adevărul cutremurător despre relația Nadiei Comăneci cu Nicu Ceaușescu. „Un șir de torturi”
Adevărul cutremurător despre relația Nadiei Comăneci cu Nicu Ceaușescu. „Un șir de torturi”

Adevărul cutremurător despre relația Nadiei Comăneci cu Nicu Ceaușescu. „Un șir de torturi”

Presa italiană susține că a aflat adevărul despre relația celebrei gimnaste cu Nicu Ceaușescu. Un adevăr cutremurător…

Într-un articol dedicate zilei împotriva violenței asupra femeilor, ziariștii italieni susțin că nici sportul nu a fost ferit de acest flagel. Exemplul pe care l-au ales este cel al relației dintre Nadia Comăneci, faimoasa campioană din România, și fiul cuplului Ceaușescu-Nicu.

„În 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci, o vrăbiuță de doar  14 ani a câștigat aurul în gimnastica artistică cu un număr de „10 perfect”. Și-a terminat spectacolul sărind pe covor fără urmă de transpirație pe frunte și fără să respire.

Pentru întreaga lume a fost un miracol sportiv. Pentru țara sa, România, simbolul de care avea nevoie propaganda  regimului Ceaușescu”. Deși Nadia este încă un copil, îi este oferită lui Nicu Ceaușescu.

„Nimeni nu-i putea spune nu”

“Cunoscut drept „prințul”, tânărul era cu zece ani mai mare decât Nadia și toți îl considerau drept succesorul natural al tatălui său, care îl inițiase în treburile de stat. Afemeiat, dependent de jocuri de noroc, alcoolic, violent și psihopat, Nicu nu a rata niciun viciu. Nimeni nu-i putea spune nu pentru că risca să dispară. Cu alte cuvinte, un tip cu care nu era bine să ai de a face. Nadia Comăneci, micuța prințesă a unei națiuni aproape invizibile lumii înainte de apariția ei, nu a putut scăpa de întâlnirea cu cel care pretindea și obținut dreptul “primei nopți” de la toate fiicele potentaților regimului.

Patru ani de captivitate de aur  în Palatul Puterii, din care Elena, mama lui Nicu, nu o lăsa să iasă decât ca să se antreneze sau să participe la competiții. Apoi, noaptea târziu, „iubitul ei oficial”, devenea călăul ei. În mare parte a timpului era beat. Nu era vorba de dragoste în pat, ci de autentice violuri, intercalate cu torturi de tot felul. Chiar și trabucuri stinse pe trupul Nadiei. Corolar al acestui iad, Nadiei i-a fost impus chiar și un avort.

Așa au mers lucrurile până la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde Nadia Comăneci a fost „jefuită” de medalii de un juriu corupt care i-a favorizat în mod rușinos  pe sportivii sovietici.

Tocmai atunci tânăra campioană al României a decis să fugă. A trecut granița ca refugiată. A ajuns la Viena și de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetățean American. Astăzi este soția lui Burt Conner, un atlet care s-a îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului. Conduc împreună o sală de sport. Acum câteva zile, pe 12 noiembrie, Nadia a împlinit 59 de ani. NBC a intervievat-o, dar ea a refuzat să vorbească despre închisoarea ei din Palatul lui Ceaușescu. Despre acele cicatrice de pe trup și despre celelalte, mai adânci și mai dureroase, din suflet”, scriu jurnali;tii de la calciomercato.com.

Pepe, „legat” cu vrăji de o femeie! „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”

Spaniola nu va mai fi limbă oficială! În Spania… Pactul cu Diavolul al Guvernului de la Madrid

 

Înfricoșătoarea viziune a Papei Leon al XIII-lea despre „secolul Satanei”. Se adeverește?