Evenimentul Zilei > EVZ Special > Nadia Comăneci, brandul cel mai de preț al României, a împlinit 59 de ani
Nadia Comăneci, brandul cel mai de preț al României, a împlinit 59 de ani

Nadia Comăneci, brandul cel mai de preț al României, a împlinit 59 de ani

Nadia Comăneci s-a născut acum 59 de ani, la Moinești, județul Bacău, și a devenit un star în adevăratul sens al cuvântului.

La 14 ani, Nadia Comăneci impresiona o lume întreagă cu evoluțiile sale fulminante la Olimpiada de la Montreal, Canada. Acum, trăiește liniștită în Statele Unite ale Americii.

De 14 ani, ”Zeiței de la Montreal” i s-a schimbat total viața. Căsnicia fericită cu Bart Conner s-a împlinit, așa cum nu mai credea că este posibil. Aniversările sunt cu totul altfel în viața campioanei cu care se mândresc toți românii.

Pe 18 iulie 1976, o fetița de 14 ani a reușit să intre in istoria gimnasticii mondiale, iar presa din întreaga lume a numit-o „Zeiţa de la Montreal” pentru primul 10 din istoria acestui sport. Cristian Țopescu a comentat competiția, iar românii de acasă erau lipiți de televizoarele alb-negru, scriu cei de la retetesivedete.ro.

Nadia Comăneci a împlinit 59 de ani

Câte amintiri minunate a adunat Nadia Comăneci în viața ei spectaculoasă. Acum a împlinit 59 de ani, iar casa ei a fost invadată de felicitări şi buchete de flori, de la cei dragi, dar şi de la colaboratori şi admiratori, așa cum se întâmplă în fiecare an. A primit sute de felicitări din toată lumea.

Nadia Comăneci este campiona noastră iubită, dar este venerată și în America, iar numele ei este cunoscut pe toată planeta. Vedete din toate domeniile, inclusiv cele de la Hollywood sunt fericite să o invite la evenimente și să se laude apoi cu pozele cu marea campioană.

Însă, marea ei bucurie este Dylan Paul, care a venit pe lume grăbit, acum 14 ani, când campioana noastră avea 44 de ani. De atunci, toată viața Nadiei s-a schimbat total și se învârte în jurul fiului ei.

Dylan este un puști simpatic, blond ca tatăl său și atlet ca ambii părinți. Băiatul de 14 ani este pasionat de fotbal, baschet, golf, hochei și înot. Însă, se pare că gimnastica este cea care îl pasionează cel mai mult. Tatăl său, gimnastul Bart Conner (62 de ani), l-a învățat să pescuiască și l-a dus la curse de mașini.

Adolescentul este într-o echipă de fotbal pentru juniori şi a jucat pe post de portar la campionatul de fotbal pentru băieţii.

Mai mult, el merge la cross-uri alături de părinţii lui, îi place să meargă la călărie împreună cu mama sa şi asistă din tribune la meciurile de fotbal, de baschet ori de tenis.

Mai multe puteți citi pe retetesivedete.ro , unde puteți vedea și o galerie de fotografii rare cu Nadia și familia ei!