Evenimentul Zilei > Sport > Alegeri la Federația de Gimnastică! Cum și-ar dori Nadia Comăneci să fie noul președinte?
Alegeri la Federația de Gimnastică! Cum și-ar dori Nadia Comăneci să fie noul președinte?

Alegeri la Federația de Gimnastică! Cum și-ar dori Nadia Comăneci să fie noul președinte?

În prag de alegeri la vârful Federației Române de Gimnastică, Nadia Comăneci anunță ce calități ar trebui să aibă viitorul președinte.

În ziua de de 27 iulie, se va alege noul președinte al Federației Române de Gimnastic, candidații find Carmencita Constantin, fostă arbitră internațională de gimnastică, și Ioan Suciu, medaliat internațional și antrenor coordonator al lotului olimpic de gimnastică masculină a României.

Nadia Comăneci le-a transmis succes ambilor candidați și a explicat cum ar trebui să arate profilul viitorului președinte:

„Federatiile și organizațiile sportive sunt considerate în acest moment un adevărat business la nivel planetar. Pentru ca Federația Română de Gimnastică să aibă succes în acest sens, va avea nevoie de o echipă puternică.

O echipă care să se completeze reciproc în toate activitățile. Eu cred că viitorul președinte trebuie să fie un foarte bun cunoscător al fenomenului gimnasticii și, nu în ultimul rând, un as în manageriat”, este de părere „ Zeița” de la Montreal, potrivit prosport.ro.

Nadia Comăneci crede că alți doi sportivi români au șanse să se califice la Jocurile Olimpice.

„Șanse de calificare a încă doi gimnaști sunt. Dar aș prefera să văd un plan și o strategie bine gândite în a califica echipa pentru ediția din 2024(…)Venirea unor tehnicieni străini, pe o perioadă scurtă de colaborare, cred că reprezintă un plus pentru fiecare sport, nu doar pentru gimnastică”, a mai spus Nadia.

Mesajul marilor campioni pentru români: Purtați mască!

O serie de sportivi celebri, printre care se află Simona Halep, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și Ion Țiriac au decis să facă un apel către populație pentru a se proteja împotriva COVID-19.

Aceștia s-au alăturat unei campanii care încurajează purtarea măștii de protecție, în contextul pandemiei de COVID-19 din România. Cei patru mari sportivi au ținut să le transmită fiecare câte un mesaj românilor.

Românii, îndemnați să se protejeze împotriva coronavirus

Haideți să fim responsabili”, este mesajul marii campioane de tenis Simona Halep.

Celebra gimnastă Nadia Comăneci a ținut să transmită următorul mesaj : “Păzește-te și păzește-i pe cei din jurul tău”, în timp ce marele fotbalist Gheorghe Hagi a transmis următoarele: “Ai grijă de ține, pune-ți mască” .

Ion Țiriac are un mesaj scurt, dar elecvent:“Respectați regulile”

Sursa: prosport.ro

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: