Nadia Comăneci și familia ei au respectat cu sfințenie măsurile impuse de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii, lucru care i-a ajutat din moment ce nimeni nu a avut simptome specifice COVID-19.

“Suntem bine! Ne pregătim pentru 15 mai, când vom deschide academia pentru un număr restricționat de gimnaste. Vom urma regulile CDC și restricțiile respective pentru statul Oklahoma”, a declarat Nadia Comăneci, scrie Cancan.

„Sănătate… și numai bine!”, a fost mesajul transmis de Zeița de la Montreal tocmai din Oklahoma, SUA pentru conaționalii săi.

Nadia Comăneci nu s-a izolat complet de oameni. Spre exemplu, la finalul lunii martie, fosta mare gimnastă s-a implicat și ea în lupta cu COVID-19.

„Sunt câteva lucruri simple pe care le putem face. «10-le» perfect a fost un număr important pentru mine, în viața mea.

Acum mă concentrez pe «20-ul» perfect. Spălați-vă pe mâini pentru 20 de secunde, cu apă și săpun, de fiecare dată, cât de des puteți.

E simplu, dar trebuie să facem acest lucru. Să rămânem în siguranță și să fim sănătoși”, a spus Nadia Comăneci într-un scurt video postat pe contul său de Twitter.