Evenimentul Zilei > Actualitate > Pepe, „legat” cu vrăji de o femeie! „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”
Pepe, „legat” cu vrăji de o femeie! „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”

Pepe, „legat” cu vrăji de o femeie! „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”

Divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă după o relație de mai bine de opt ani readuce în discuție momente uitate din trecutul celor doi.

Se pare că Raluca ar fi făcut mari eforturi să-l țină lânga ea pe cântăreț, ba chiar ar fi apelat și la mijloace mai puțin convenționale. Cel puțin asta a susținut Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi.

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana în emisiunea “Drept la țintă” prezentată  de Mădălin Ionescu.

Loredana Pastramă a susținut că a fost de față când sora ei, Raluca, și pe mama lor, Victoria, s0au adresat unui tămăduitor în Berceni. „Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, promitea pe atunci cumnata lui Pepe.

Loredana Pastramă spune că Raluca ar fi plătit Tariful ar 50 de euro pentru vrăjile de dragoste. „Nu era sigură de dragostea lui Pepe. Probabil că îi era frică să nu-l piardă”, scrie wowbiz.ro.

Recent a revenit în actualitate și un alt moment dificil prin care au trecut cei doi înainte de căsătorie, când Pepe a fost șantajat cu niște poze compronițătoare în care Raluca Pastramă apărea complet goală.„Ştiam de pozele astea demult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă, foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, povestea Pepe, la vremea respectivă, în emisiunea „Un Show păcătos” de la Antena 1

Soții Pascu a decis să meargă pe drumuri diferite.Anunțul a fost făcut de Pepe pe pagina sa de Youtube. Chiar dacă faimosul cântăreț susținea atunci că el și Raluca vor rămâne în relații civilizate, situația s-a complicat între timp, iar Raluca Pastramă a obșinut un ordin de restricție pentru cântăreț.

Spaniola nu va mai fi limbă oficială! În Spania… Pactul cu Diavolul al Guvernului de la Madrid

 

Înfricoșătoarea viziune a Papei Leon al XIII-lea despre „secolul Satanei”. Se adeverește?