Evenimentul Zilei > Actualitate > ACUZAȚII GRAVE făcute de un antrenor din Liga I. „Se fac BLATURI în Cupa României și Cupa Ligii. Cei de la Ligă mi-au băgat pumnul în gură, ca să tac”
ACUZAȚII GRAVE făcute de un antrenor din Liga I. „Se fac BLATURI în Cupa României și Cupa Ligii. Cei de la Ligă mi-au băgat pumnul în gură, ca să tac”

ACUZAȚII GRAVE făcute de un antrenor din Liga I. „Se fac BLATURI în Cupa României și Cupa Ligii. Cei de la Ligă mi-au băgat pumnul în gură, ca să tac”

Ionuț Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, acuză că în Cupa României și Cupa Ligii există meciuri trucate. „Popică” s-a plâns și de programul încărcat.

Ionuț Popa, antrenorul formației ACS Poli Timișoara, a fost un car de nervi la finalul partidei încheiate la egalitate împotriva celor de la Concordia Chiajna (0-0). Tehnicianul s-a plâns de programul foarte încărcat, care i-a stors de puteri pe jucătorii săi, și a acuzat jocuri de culise în două dintre competițiile interne.

„Nu știu cine face programul, dar eu joc din două în două zile. suntem lați, jucătorii mei nu mai pot sta în picioare. Cine răspunde dacă se întâmplă ceva cu ei, răspunde Gino Iorgulescu? Ei nu au timp de refacere. Fac blaturi în Cupa României sau Cupa Ligii, nu mai putem duce ritmul. Suntem singura echipă din România care joacă pe cele trei fronturi. Ce fraier am fost că am mers în aceste competiții! Cei de la Ligă mi-au dat comunicat și mi-au băgat pumnul în gură, ca să tac, uite că nu tac! În 9 zile și 15 ore am patru meciuri și jumătate, cum se poate așa ceva? Îi rog pe domnii președinți Iorgulescu și Burleanu să îmi spună de ce Timișoara este programată în felul ăsta. La Turnu Severin (n.r. cu Pandurii) ne facem o baie în Dunăre, ce să facem? Cu Pandurii o să bag apărătorii în atac și atacanții în apărare", a spus Popa la Digi Sport.