Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident rutier în România. Un tractor, un autotren şi un buldoexcavator s-au ciocnit
Accident rutier în România. Un tractor, un autotren şi un buldoexcavator s-au ciocnit

Accident rutier în România. Un tractor, un autotren şi un buldoexcavator s-au ciocnit

Un accident rutier în care au fost implicate un tractor, un autotren şi un buldoexcavator a fost înregistrat joi seara în Turnu Măgurele.

Accident rutier în România. Un tractor, un autotren şi un buldoexcavator s-au ciocnit. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, conform ISU Teleorman. „Pe şoseaua Portului din municipiul Turnu Măgurele a avut loc un accident rutier cu trei autovehicule implicate, un autotren, un tractor şi un buldoexcavator, în urma căruia au rezultat trei victime, de gen masculin, conştiente şi cooperante, neîncarcerate.

Două dintre ele, din tractor şi buldoexcavator, au fost preluate de echipajele medicale SAJ şi SMURD şi transportate la UPU Alexandria pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri de specialitate”, anunţă ISU Teleorman.

A treia victimă este şoferul autotrenului, de naţionalitate bulgară. După ce a primit primul ajutor calificat, acesta a refuzat să meargă la spital.

„INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 18 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 10:00. Fenomene vizate: precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general, moderate cantitativ.

Zone afectate: conform textului. În intervalul menționat, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în sudul Banatului, în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Local se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse 25 l/mp, îndeosebi în zona de munte.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Interval de valabilitate: 18 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 10:00
Fenomene și zone vizate: ninsori însemnate cantitativ în zona montană și strat de zăpadă în creștere semnificativă;

În zona de munte va continua să ningă, temporar însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte important deja depus.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj”, se arată pe isuteleorman.ro.