Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Tragedie pentru un lider PSD. A fost strivit de tractor!
Breaking News! Tragedie pentru un lider PSD. A fost strivit de tractor!

Breaking News! Tragedie pentru un lider PSD. A fost strivit de tractor!

Fostul șef de cabinet al prefectului județului Sălaj, Dan Chiș, actual lider al tineretului local al PSD, a fost victima unui cumplit accident, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, după ce a fost strivit de un tractor.

Tragedie în județul Sălaj, unde un tânăr, care s-a răsturnat cu tractorul, a suferit leziuni grave. Victima este Dan Cristian Chiş, fostul şef de cabinet al prefectului Florin Florian.

Dan Cristian Chiș fusese în week-end acasă, la Sîg, să îşi ajute părinţii la muncile din gospodărie. Sâmbătă dimineaţa, el s-a dus cu tractorul să transporte nişte lemne în proprietatea familiei, undeva la ieşirea din sat spre localitatea Tusa, potrivit sportulsalajean.ro.

La un moment dat, utilajul şi remorca pe care o trăgea s-au răsturnat şi fostul şef de Cancelarie a prefectului a rămas strivit sub tractor.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au reuşit să scoată victima de sub tractor, însă aceasta nu prezenta funcţii vitale.

Echipajele medicale de la spitalul Crasna şi SMURD Nuşfalău, ajunse la Sîg, au trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, tânărul fiind scos din stop cardio-respirator.

Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD venit de la Jibou şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Tânărul se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă.