Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident rutier în Iași. În evenimentul rutier au fost implicate șase autoturisme și un tramvai
Grav accident rutier în Iași. În evenimentul rutier au fost implicate șase autoturisme și un tramvai

Grav accident rutier în Iași. În evenimentul rutier au fost implicate șase autoturisme și un tramvai

Un accident rutier în care au fost implicate 6 autoturisme și un tramvai s-a produs, marți, în municipiul Iași. În urma evenimentului rutier, o femeie a rămas încarcerată în autotursim. 

Grav accident rutier în Iași. Accidentul a avut loc în fața Hotelului Europa din municipiul Iași. În evenimentul rutier au fost implicate șase autoturisme și un tramvai. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă.

Mijlocul de transport în comun a izbit violent un autoturism Volkswagen ce staţiona la semafor, pe linia de tramvai. Din inerţie acesta a intrat în maşina din faţa sa, moment în care s-a declanşat o coliziune în lanţ.

În urma accidentului o femeie a rămas încarcerată

Este vorba despre o femeie de 57 ani, care a rămas blocată în autoturism. Potrivit ISU Iași , femeia a fost extrasă de echipajul de descarcerare și transportată la spital de către echipajul SAJ.

„În accident sunt implicate 6 autoturisme și un tramvai”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Grav accident rutier în Iași. Până la ora transmiterii acestei știri nu se cunoaştea exact motivul producerii evenimentului rutier. Neatenția vatmanului sau o defecțiune a sistemului de frânare a tramvaiului sunt variantele de lucru ale polițiștilor. O anchetă este în plină desfășurare pentru a se stabili cauzele producerii incidentului.

În prezent Poliția încearcă degajarea traficului.