Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cumplit în România. Impactul a fost fatal, nu a mai avut nicio șansă
Accident cumplit în România. Impactul a fost fatal, nu a mai avut nicio șansă

Accident cumplit în România. Impactul a fost fatal, nu a mai avut nicio șansă

Un accident mortal s-a produs vineri seara pe drumul Urziceni - Buzău, în zona localității Cotorca. În urma ciocnirii violente dintre două autoturisme, o persoană, șoferul uneia dintre mașini, și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite.

În urmă cu puțin timp, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis informații cu privire la un accident mortal produs vineri seara pe DN2, în zona localităţii Cotorca.

Coliziunea violentă dintre două autoturisme a dus la decesul unei persoane și rănirea altor două. Ambii șoferi au rămas încarcerați, unul dintre ei fiind declarat decedat de către medicul de pe Ambulanță.

„La locul intervenţiei au fost alocate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa (unul cu medic).

Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, şoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele, din nefericire una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ, iar celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, informează ISU Ialomiţa.

Circulația în zonă a fost îngreunată. În acest moment traficul este dirijat de către poliţişti şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în aproximativ 60 minute.

Ce s-a mai întâmplat în cazul polițistului care a ucis o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni

Un alt accident mortal de pe străzile din România a devenit extrem de complicat. Un agent de Poliție a luat în plin și a ucis o fetiță de 13 ani și a rănit o alta de 11 ani. Incidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni, în Sectorul 1 al Capitalei.

Șoferul a fost dus în fața procurorilor și audiat, fiind plasat în sub control judiciar timp de 60 de zile. Din ultimele informații se pare că polițistul deținea un permis de conducere de Marea Britanie obținut în România și nici nu era în misiune, așa cum se declarase inițial.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la permisul de conducere deţinut de către poliţistul implicat în evenimentul rutier de ieri, facem următoarele precizări: bărbatul a obţinut permisul de conducere în anul 2012, în România; în anul 2016, bărbatul şi-a preschimbat permisul în Marea Britanie; având în vedere Convenţia de la Viena din 8 noiembrie 1968, permisul de conducere este valabil, pe bază de reciprocitate UE”, se arată în comunicatul emis de Poliția București pentru Agenția Națională de Presă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: