Evenimentul ZileiSocialCaz tragic la Vaslui. A murit la 48 de ore după rapel. Avea doar 35 de ani

Caz tragic la Vaslui. A murit la 48 de ore după rapel. Avea doar 35 de ani

Caz tragic la Vaslui. A murit la 48 de ore după rapel. Avea doar 35 de ani
La aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19, un tânăr de 35 de ani din municipiul Vaslui a decedat. Andrei Zaharia suferea de mai multe comorbidități. El trecuse deja prin COVID.

A decedat la 48 de ore după rapel. El suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă, iar potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, scrie Agerpres.

Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat.

Andrei Zaharia era fratele artistului vasluian Romeo Zaharia. El se căsătorise recent.

Și nu este un caz izolat

Profesoara de fizică Adriana Bunea, din Oradea, a murit după rapelul cu vaccinul anti COVID-19 Moderna, ea ajungând, la ceva timp după vaccinare, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Cadrul didactic la Liceul German ”Friedrich Schiller” din Oradea, Adriana Maria Bunea, a murit joi seară, 11 martie 2021, la Spitalul Județean.

Chiar de ziua femeii, aceasta a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a spitalului în stare foarte gravă. Diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost de „intoxicație cu substanță necunoscută”, însă cauza morții urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

În ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, respectiv doza de rapel cu vaccinul Moderna.

Recent, fratele unui medic din județul Gorj a murit subit după ce s-a vaccinat anti-Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, nu prezenta alte boli.

Bărbatul lucra la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj și la o zi după imunizarea cu vaccinul anti-Covid-19, victima era la muncă, acolo unde i s-a făcut rău. a ajuns la spital, unde după câteva ore medicii au constatat decesul.


Accesează: