Evenimentul Zilei > International > Donald Trump este mai „relaxat” de când a plecat de la Casa Albă
Donald Trump este mai „relaxat” de când a plecat de la Casa Albă

Donald Trump este mai „relaxat” de când a plecat de la Casa Albă

Strategul lui Donald Trump de pe vremea când era președintele SUA a dezvăluit că acesta este mult mai relaxat de când a plecat din Casa Albă.

Se pare că Donald Trump este mult mai „relaxat” de când a părăsi Casa Albă, luna trecută.

„El este mult mai fericit că nu mai este activ pe Twitter. Și-ar putea deschide propria sa platformă de socializare”, spune fostul strateg al campaniilor sale electorale.

Trump a părăsit Casa Albă și Washington DC în același timp, pe 20 ianuarie. El a refuzat să participe la ceremonia de investire a lui Joe Biden. El a decis să meargă în Mar-a-Lago, în Floridna.

Într-un interviu pentru UK Sunday Times, Fostul strateg al lui Trump, Jason Miller, a făcut câteva dezvăluiri.

Jason Miller susține că Trump se simțea „foarte bine chiar dinainte să plece de la Casa Albă. Își petrecea tot timpul alături de familia sa”.

Donald Trump este mai relaxat de când a plecat de la Casa Albă

„A fost amuzant să stau în primul rând la acel spectacol. Mă trecea tot felul de emoții. Unii cetățeni erau de-a dreptul triști pentru că a venit ziua asta, dar era ceva aparte. Era un sentiment de mândrie că acesta a fost cel mai de succes mandat de președinte al SUA”, a mai spus Jason Miller.

„A fost pentru prima în ani de zile când l-am văzut pe președinte cu adevărat relaxat”, a mai spus el.

„Doar 45 de persoane din istoria SUA au experimentat ce înseamnă să duci întreaga lume pe umerii tăi. Și să poți să respiri… pentru prima dată în patru ani, știind că nu mai depinde totul de tine…”, a mai declarat el pentru Sunday Times.

Miller a mai spus că Trump „este mult mai fericit de când i-a fost interzis accesul la Twitter”.

„El a spus că faptul că nu mai este pe social media, și că nu mai este subiectul bârfelor, este, de fapt, foarte bine și relaxant”, a mai adăugat Jason.

„Asta este ceva cu care prima doamnă a fost mereu de acord. A spus că iubește socializarea, dar este mult mai fericit de unul singur”, se mai arată în declarația lui Jason Miller.

În cadrul unui alt interviu, el a mai spus câte ceva despre Trump.

Într-un interviu cu Breibart, acesta a dezvăluit că Trump „s-ar putea întoarce pe rețelele sociale când se va simți pregătit”, arată Dailymail.