Evenimentul ZileiEVZ PlayExclusiv. A fost ignorată cu premeditare pandemia? Un important lider politic spune lucrurilor pe nume. „Ei știau ce va urma”. VIDEO

Exclusiv. A fost ignorată cu premeditare pandemia? Un important lider politic spune lucrurilor pe nume. „Ei știau ce va urma”. VIDEO

VIDEO
Realitatea statului eșuat este confirmată de tot mai mulți lideri de opinie. Invitatul jurnaliștilor Dan Andronic și Mirel Curea în podcastul EvZ Play de vineri, Călin Georgescu, a explicat ce soluții rapide ar aplica, în cazul desemnării sale ca premier, pentru a scoate țara din criză. Expert ONU în dezvoltare durabilă, acesta a vorbit și despre lipsa de legitimitate a actualilor decidenți.

Chestionat de moderatorul Dan Andronic dacă se consideră un candidat viabil la prima funcție executivă în stat, invitatul, care este propunerea AUR ca premier într-un viitor guvern, a punctat: Sunt foarte potrivit ca premier„.

Georgescu: Acum e un moment pentru a trezi poporul

Călin Georgescu și-a susținut afirmația prin faptul că știe exact care sunt punctele slabe ale crizei de proporții, pe multiple planuri, pe care o traversează România, ceea ce ar fi un bun punct de plecare în soluționarea ei. Acum e un moment pentru a trezi poporul. Modul în care guvernează această coaliție ar putea trezi un popor ca să-și ceară drepturile. Avem o țară în disoluție. Cum se mai întreabă personajul de la Cotroceni de ce avem un stat eșuat? (…)

Criza de sănătate a devenit o psihoză. Ei știau ce va urma

Criza de sănătate a devenit o psihoză. Prevenția nu a existat, ei știau ce va urma (n.r. – pandemia). Nu există un sistem de management de criză, a punctat Georgescu, referindu-se atât la criza sanitară, cât și la criza de suveranitate pe care o traversează România. Invitatul a precizat că dacă ar fi premier ar da tuturor românilor medicamente și vitamine pentru a diminua riscul Covid.

Expertul ONU a mai criticat faptul că decidenții au ignorat cea mai bună soluție în controlul pandemiei, și anume testarea în masă.

Ediția completă a emisiunii poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro

Accesează: