Evenimentul Zilei > Social > WhatsApp vine cu trei veşti bune pentru utilizatorii aplicaţiei
WhatsApp vine cu trei veşti bune pentru utilizatorii aplicaţiei

WhatsApp vine cu trei veşti bune pentru utilizatorii aplicaţiei

WhatsApp și-a actualizat aplicația cu trei funcții noi care vor schimba complet modul în care utilizați aplicația până acum. 

Veți putea primi mementouri cu privire la evenimente importante, să vedeți dacă aveți un apel în așteptare în timp ce sunteți la telefon și puteți evita să fiţi băgaţi, fără acord, în grupuri străine.

Asigurați-vă că actualizați aplicația WhatsApp pentru a obține cele mai recente funcții. Și dacă nu aveţi încă opţiunile nu intraţi în panică, uneori funcțiile noi se activează diferit.

1. Funcția Memento-uri WhatsApp

Prima funcție nouă este un instrument care vă permite să creați și să primiți alerte în WhatsApp. În primul rând, va trebui să descărcați și să configurați aplicația populară de memento-uri Any.do. Apoi îl puteți conecta la WhatsApp. Puteți trimite un text de genul: „Anulați abonamentul meu Amazon Prime” și vi se va reaminti mai târziu. Vestea proastă este că noua caracteristică costă 5,99 GBP / 5,99 USD – prețul oricărui abonament premium Any.do.

2. Funcția Invitații în grupuri WhatsApp

Dacă de multe ori te găsești prins în grupuri WhatsApp inutile, atunci această nouă caracteristică este pentru tine. Aplicația de chat a adăugat o modalitate de a împiedica persoanele necunoscute și prietenii să te adauge la grupuri fără permisiunea ta. Anterior, oricine are numărul tău de telefon te putea adăuga la un chat de grup. Acest lucru a permis străinilor să vă bage în chat-uri în scopuri de spam sau trolling. Și uneori prietenii (sau foștii prieteni) s-ar putea să te fi adăugat la un grup în care pur și simplu nu ai vrut să fii. WhatsApp vă permite acum să opriți acest lucru.

3. Funcția de așteptare a apelurilor WhatsApp

WhatsApp va semnaliza acum dacă cineva încearcă să vă sune în timp ce sunteți deja la telefon. Anterior, nu aveți idee că există o persoană care așteaptă dacă sunteți deja la un apel WhatsApp. Ai observat problema numai după ce ai închis pe telefon și ai văzut că ai un apel pierdut. Noua caracteristică vă va permite să refuzați cel de-al doilea apelant sau să încheiați apelul curent și să treceți la cel mai nou, după cum relatează thesun.