Evenimentul Zilei > Social > Vlad Voiculescu a demis un consilier după dezvăluirile din ministerul Sănătății
Vlad Voiculescu a demis un consilier după dezvăluirile din ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu a demis un consilier după dezvăluirile din ministerul Sănătății

Scandal, din nou, izbucnit în curtea Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a demis un consilier onorific la scurt timp de la dezvăluirile unor amenințări realizate de acesta asupra a două angajate.

Scandal, din nou, izbucnit în curtea Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a demis un consilier onorific la scurt timp de la dezvăluirile unor amenințări realizate de acesta asupra a două angajate. La emisiunea ”Sinteza Zilei”au fost prezentate documente relevante prin care se proba cele care au cântărit definitiv în luarea hotărârii minstrului Sănătății, relatează Antena 3.

Angajate asupra cărora s-au făcut presiuni

”După dezvăluirile Antena 3, consilierul onorific a fost demis în doar câteva minute de către ministrul Vlad Voiculescu. Știm foarte bine, aseară, la Sinteza Zilei, au fost prezentate documente prin care două angajate de la Ministerul Sănătății spuneau că au fost amenințate, că asupra lor s-au făcut presiuni tocmai din partea reprezentantului celor de la #rezist.

Mă refer la domnul Cristian Dide care a folosit pozele celor două angajate de la Ministerul Sănătății pe Facebook și le-a amenințat că le va face plângere penală pentru că nu vor în acest moment să schimbe legislația în ceea ce privește legalizarea canabisului”, a spus Sabrina Preda, vineri, la Antena 3.

Demitere în urma dezvăluirilor Antena 3

”De asemenea, în urmă cu doar câteva minute ministrul Vlad Voiculescu a semnat acest ordin prin care consilierul onorific care l-a preluat pe domnul Dide din holul ministerului Sănătății și l-a dus în biroul acestor doamne a fost demis”, a mai adăugat reporterul Antena 3.

Consilierul onorific de la Ministerul Sănătății a fost demis în urma dezvăluirilor Antena 3. Este vorba despre Adrian Savel Albu.

În același timp, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este în centrul atenției presei și a cadrelor medicale în urma mai multor nemulțumiri legate de gestionarea pandemiei COVID-19 și a unor demisii notabile ale unor apropriați de-ai săi care nu au împărtășit complet viziunea actualului ministru român al Sănătății. Deși în declarațiile realizate a fost echilibrat și reținut, Vlad Voiculescu a început să fie ușor,ușor tot mai contestat din interior.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: