Evenimentul Zilei > Actualitate > Videoclipul care a stârnit CONTROVERSE COLOSALE! Cântăreața a fost ARESTATĂ pentru că s-a filmat prea IDECENT – VIDEO
Videoclipul care a stârnit CONTROVERSE COLOSALE! Cântăreața a fost ARESTATĂ pentru că s-a filmat prea IDECENT – VIDEO

Videoclipul care a stârnit CONTROVERSE COLOSALE! Cântăreața a fost ARESTATĂ pentru că s-a filmat prea IDECENT – VIDEO

O cântăreață de muzică pop a fost arestată după ce un videoclip cu ea cântând în lenjerie intimă și mâncând în mod „sugestiv” o banană, a apărut pe internet.

Cântăreața Shyma a provocat un scandal imens în țara ei natală, Egipt, după ce a realizat un videoclip rasist în care apare în ipostaze indecente. După ce a fost lansat, videoclipul a stârnit numeroase controverse.

Shyma apare în videoclip în lenjerie intimă, mimând un act sexual și mușcând în mod lasciv dintr-o banană. Vedeta apare în rolul unei profesoare, care se află în fața unor masculi care stau în bănci. La un moment dat, în spatele cântăreței apare o tablă pe care scrie „Clasa #69”.

Media locală a reaționat imediat, scriind: „Cântăreața Shyma a realizat o leecție a depravării, pe care a pezentat-o minorilor”

Cântăreața și-a cerut scuze pentru recția negativă pe care a creat-o și a declarat că nu și-a putut închipui că va fi suspus unor asemnea atacuri din partea publicului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: