Evenimentul Zilei > Monden > Vica Blochina își liniștește prietenii. Ce a recunoscut după accidentul auto
Vica Blochina își liniștește prietenii. Ce a recunoscut după accidentul auto

Vica Blochina își liniștește prietenii. Ce a recunoscut după accidentul auto

Fosta prezentatoare Tv, Vica Blochina, a fost implicată marți la București într-un accident rutier.  Ea a spus că vina îi aparține. Dar, după impact a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Vica Blochina își liniștește prietenii. În prezent starea sa de sănătate este mult mai bună și se află la domiciliu. Ajunsă acasă le-a transmis celor care s-au îngrijorat un mesaj emoționant.

Vica Blochina a ajuns, ieri, pe mâna medicilor, din cauza unui accident rutier pe care ea l-a provocat. Acum, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru grijă. Vica a postat pe contul de Instagram, în urmă cu câteva minute, o fotografie în care apare întinsă pe pat, zâmbitoare și recunoscătoare pentru că e bine și că are oameni de calitate lângă ea.

 

Prietenul la nevoie se cunoaște

„ Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasa sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături, atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre. Mi-aȚi dat putere și cel mai important, ca nu sunt singura. Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile.

Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, vă mulțumesc pentru gândurile voastre și vă sunt recunoscătoare vouă, prietenilor mei din presa și nu numai. Dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Vă pup și să auzim numai de bine!!! #home „, a fost mesajul postat de Vica.

În cursul zilei de ieri, Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, după ce a provocat un accident rutier. Medicii i-au făcut mai multe investigații medicale iar apoi au lăsat-o să meargă acasă. Din primele declarații făcut de vedetă după accident, se pare că vina îi aparține în totalitate.

Vica Blochina își liniștește prietenii. „Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, ne-a declarat, în exclusivitate, Vica Blochina, după accident, scrie Cancan.