Evenimentul ZileiSocialAnunț-șoc! Partid nou în România. Liderul se compară cu Marine Le Pen

Anunț-șoc! Partid nou în România. Liderul se compară cu Marine Le Pen

Anunț-șoc! Partid nou în România. Liderul se compară cu Marine Le Pen
Lumea politicii din Romqnia nu era pregătită pentru așa ceva. Diana Șoșoacă a anunțat că și-a făcut propriul partid politic.

Diana Șoșoacă a anunțat că și-a făcut propriul partid cu care va lua fața tuturor. Senatoarea controversată a declarat că este peste Marine Le Pen, care, potrivit sondajelor din Franța, va fi viitorul președinte al Franței.

„AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, vă mai luați după sondajele astea plătite. Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR și la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare. Vreau să precizez la nivel național, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR și prin toate peregrinările mele prin țară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Șoșoacă nu mai este în AUR. Este deja făcut un partid, veți auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.

Aceasta a fost exclusa din AUR de către Claudiu Târziu și George Simion pe motivul că era recalcitrantă și aducea energii negative asupra partidului.

Cine este Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă  este o avocată română, senatoare independentă.

Fosta membră a AUR, Diana Șoșoacă, este noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat.

Senatoarea a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR pe data de 10 februarie 2021. La acel moment, Ninel Peia, președintele Partidului Neamului Românesc, a declarat că Șoșoacă ar fi fost aleasă pe listele AUR din partea primului partid, pe baza unui protocol semnat între cele două partide pe 20 octombrie 2020, valabil până pe 7 ianuarie 2021.

 

 


Accesează: