Evenimentul Zilei > Monden > Veste proastă pentru abonații Netflix. Crește prețul abonamentelor
Veste proastă pentru abonații Netflix. Crește prețul abonamentelor

Veste proastă pentru abonații Netflix. Crește prețul abonamentelor

Toți abonații Netflix vor trebui să achite mai mult începând cu luna februarie pentru a beneficia de servicii.

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix, unul dintre cele mai populare servicii de streaming care oferă filme și seriale on-line. Reprezentanții companiei au decis să mărească prețul la abonamente. Și asta începând cu luna februarie a acestui an. Cei care s-au abonat în luna decembrie a anului trecut au achitat deja tarifele care vor intra în vigoare luna viitoare. Astfel, un utilizator va trebui să achite cu aproximativ 26,5 euro mai mult în 2021.

Cel mai scump abonament va ajunge la suma lunară de 15,48 euro

Abonamentul standard la Netflix va crește de la suma de 9,95 euro la 11.06 euro, conform jurnaliștilor britanici de la The Sun. Cu acest tip de abonament se poate vedea rețeaua pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p. De asemenea, urmează să fie majorat și Va crește și abonamentul premium.

Cel care permite utilizarea a cinci dispozitive în format 4k (la producțiile care sunt disponibile). Acesta va fi mărit de la suma de 13.27 euro la 15.48 euro, după cum precizează tabloidul din Albion.

Cei care nu vor să plătească majorările se pot dezabona

Singurul abonament care nu va fi mărit va fi cel basic, de 6,63 de euro, care permite folosirea unui singur dispozitiv. Noile tarife au fost deja operate de la data de 4 ianuarie 2021. Valoarea lor urmează să se răsfrângă în facturile din luna februarie. În acest moment, în țara noastră, abonamentul Netflix Premium ajunge la o valoare de 11.99 euro.

Abonații care nu vor să plătească noile tarife au posibilitatea să renunțe la abonament. Conform regulilor europene, compania Netflix este obligată să-și înștiințeze oficial abonații de majorarea tarifelor.