Netflix ajunge în Coreea. Planuri mari pentru 2021

Netflix ajunge în Coreea. Planuri mari pentru 2021

Netflix ajunge în Coreea. 2020 a fost anul de succes al Netflix, atât din punctul de vedere al producțiilor, cât și al numărului de abonați.

Netflix ajunge în Coreea. Planuri mari pentru gigantul de streaming în 2021. În Coreea de Sud, evident, informează NationalInterest.

Compania a licențiat și a produs conținut în străinătate, ceea ce nu numai că a protejat compania împotriva posibilității unei crize de programare legate de coronavirus, dar a filmat și emisiuni în alte țări, scrie NationalInterest.

Netflix ajunge în Coreea de Sud. Când va fi accesibil

Acum însă Netflix a închiriat spațiu în studiourile de producție din Coreea de Sud. Gigantul de streaming, care a cheltuit 700 de milioane de dolari pentru producția coreeană în ultimii cinci ani, a fost de acord să închirieze nouă studiouri la două instalații de producție, pentru producții precum „Regatul”, „The King: Monarhul etern”, „Start-Up, și „It’s Okay to Not Be Okay”. Compania a realizat mai mult de optzeci de producții în Coreea de Sud.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noile studiouri închiriate sunt YCDSMC — Studio 139 și Samsung Studio, ambele la periferia orașului Seul.

„Netflix este încântat să-și aprofundeze investițiile în Coreea, precum și în filmele și serialele coreene”, a declarat Amy Reinhard, vicepreședinte al operațiunilor Studio Netflix.

Cu ce filme vor lua ochii localnicilor

„Cu aceste noi studiouri, Netflix este poziționat mai bine ca niciodată pentru a crește producția noastră din Coreea, oferind în același timp multe locuri de muncă legate de producție pentru profesioniștii talentați”.

Conform site-ului Hollywood Reporter, Netflix a anunțat că filmul de acțiune sud-coreean SF „Space Sweepers” va debuta la nivel mondial pe 5 februarie. Filmul, regizat de Jo Sung-hee, cu Song Joong-Ki și Kim Tae-Ri în rolurile principale, este descris drept „primul film de acțiune din Coreea de Sud, amplasat în spațiu”.

Nadia Comăneci apare într-un film Netflix. Pelicula se bazează pe o poveste reală

William vs. Harry. Care prinț câștigă bătălia regală?! Faptele vorbesc de la sine

Kim pregătește petarde sub brad. Coreea de Sud și SUA, în alertă