Evenimentul Zilei > Monden > Verdict: „Fotbaliştii din România sunt nişte ţărani. Toţi vor să fie ca Beckham” 
Verdict: „Fotbaliştii din România sunt nişte ţărani. Toţi vor să fie ca Beckham” 

Verdict: „Fotbaliştii din România sunt nişte ţărani. Toţi vor să fie ca Beckham” 

Dana Budeanu a luat în vizor stilul vestimentar al fotbaliştilor. Aşadar, în Verdictul de astăzi vorbeşte despre generaţia nouă de fotbalişti, mai precis despre modul cum vor să fie ceea ce nu au cum, adică: după modelul celebrului Beckham.

„Să vorbim şi despre haine că doar asta-i preocupă pe fotbalişti. Mă refer la generaţia nouă, pentru că o să vorbesc un pic şi despre generaţia de aur”, a comentat stilista.

Chiar dacă ai salariu un milion pe an, esti sărac

„Voi începe cu stilul vestimentar al fotbaliştilor şi cum au ajuns în halul care sunt sau nu. Ca fotbalist din România atâta timp cât n-ai ajuns un foarte mare internaţional implicit n-ai ajuns la nivelul financiar al unui fotbalist foarte mare, nu ai cum să te compari de dimineţa până noaptea cu ăia şi să vrei să fii ăia, nici din punct de vedere financiar nici vestimentar, nici cu tatuaje, nici cu maşinile…nici cu nimic pentru că tu eşti un sărac. Tu (se referă fotbalişti în general) chiar dacă ai salariu un milion pe an, esti sărac.  Pentru că ăia au o sută de milioane pă an…deci tu n-ai cum să te compari şi să trăieşti ca ei„, explica Dana Budeanu.

Despre obsesia Beckham

„Eu înţeleg că trebuie să vă luaţi gagica aia, să vă faceţi tatuajele alea, să vă tundeţi ca Beckham să vă luaţi maşină ca a lui….dar nu aveţi cum pentru că Beckham când îşi ia o maşină de 300 de milioane e nimic pentru el. Aşa că eşti un ţăran, sunteţi nişte ţărani care vă preocupă mai mult ce haine, ce ceas, ce gagică aveţi în loc să jucaţi...mergeţi băi şi întrebaţi-l pe Hagi, care după părerea mea este un Dumnezeu la propriu…nici nu pot vorbi despre un asemenea campion…mă rog….şi vorbesc atâţia despre el, adică toţi cretinii”, spune stilista în comentariul dedicat fotbaliştilori din România.

Întrebaţi-l pe Hagi ce şi-a cumpărat când a luat primul salariu mare

Sfatul sincer al stilistei pentru tânăra generaţie de fotbalişti este să meargă şi să vorbească cu toţi aceşti oameni care au făcut fotbalul românesc să existe şi să întrebe: bă Hagi, atunci când ai ajuns tu mare şi ai avut primul tău salariu mare, bă primul lucru ţi-ai luat maşină scumpă? Eu spun 100% că nu. Fiţi mă mişto, că puteţi să vă luaţi o maşină ok şi la 50 de mii, nu trebuie să dai pe ea 150. Gândeşte, viaţa de fotbalist e scurtă mai ales dacă eşti prost, pentru că majoritatea nu sunteţi nişte fotbalişti wow, sunteţi nişte fotbalişti proşti”, a comentat Dana Budeanu în Verdictul de astăzi.