Evenimentul Zilei > Politica > Vanghelie a DEZVĂLUIT cine l-a băgat la închisoare pe Năstase
Vanghelie a DEZVĂLUIT cine l-a băgat la închisoare pe Năstase

Vanghelie a DEZVĂLUIT cine l-a băgat la închisoare pe Năstase

Vanghelie a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, numele celor care l-au băgat la închisoare pe Adrian Năstase.

„Știți de ce l-a dat afară Mircea Geoană pe Gabriel Oprea din PSD? Mircea Geoană a plecat din țară timp de trei zile, după ce îl pusese ministrul de Interne. Domnul Oprea cu statul de drept a început să facă anumite lucruri. A început să facă tot felul de numiri, să dea oameni afară.  A fost un vot și pentru secretarii de stat. Și secretarii de stat aveau responsabilități. Omul acesta a participat la condamnarea lui Adrian Năstase. Nu i-a făcut el dosarul. A participat la arestarea lui Dan Diaconescu. N-a vrut să facă fuziune cu el și l-a amenințat. L-a sunat pe procurorul de caz de față cu Dan Diaconescu și i-a spus că îl cheamă direct acolo dacă face fuziune și ăi rezolvă toată problema. Diaconescu nu a vrut. Toate acestea s-au întâmplat și cu participarea lui Victor Ponta".

"Știți de ce s-a ocupat să se ducă domnul Năstase? Ponta nu putea să aibă autoritate în fața lui Năstase pentru că era complicat și oricând putrea să strângă Adrian Năstase niște oameni lângă el”, adăugat Vanghelie.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News