Evenimentul Zilei > Actualitate > Universitatea de Vest înscrie studenți în alte cinci orașe
Universitatea de Vest înscrie studenți în alte cinci orașe

Universitatea de Vest înscrie studenți în alte cinci orașe

Universitatea de Vest din Timișoara deschide cinci centre județene de înscriere și admitere, pentru a veni în sprijinul absolvenților. Se economisesc astfel timp și bani, pentru că procedura se poate desfășura chiar în localitatea de domiciului a tinerilor sau cât mai aproape de aceasta.

Centrele de înscriere și admitere, deschise în afara Timișoarei, sunt  după cum urmează: județul Hunedoara: Colegiul Național Decebal, Deva, județul Caraș-Severin: Colegiul Național „Traian Lalescu”, Reșița, udețul Mehedinți: Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, Drobeta-Turnu Severin, județul Vâlcea: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Râmnicu-Vâlcea, județul Gorj: Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Târgu-Jiu.

Centrele de înscriere și admitere menționate sunt deschise în perioada 16 – 19 iulie, în intervalul orar 09:00 – 14:00, iar în cadrul acestora se vor prelua dosarele în aceleași condiții ca  la sediul principal al UVT.

”Lider regional pe piața educațională, cea mai mare instituție de învățământ superior din vestul țării, Universitatea de Vest din Timisoara, scoate la concurs pentru admiterea din acest an peste 2000 de locuri bugetate la nivelul Licență, 1200 la Master și 82 la Doctorat, în 11 facultăți”, transmit oficialii UVT. În plus față de oferta specializărilor în limba română, UVT pune la dispozitia absolvenților de liceu și 21 de specializări în 6 limbi străine.

Universitatea de Vest din Timișoara organizează, ca în fiecare an, două sesiuni de admitere: în perioada 8-24 iulie și 4-13 septembrie, la sediul principal al instituției (Blv. Vasile Pârvan, nr. 4) și la sediile facultăților din cadrul UVT, care funcționează în alte locații din oraș.

Toate detaliile privind înscrierea și probele de concurs sunt disponibile pe pagina de internet a Universității de Vest din Timișoara, www.admitere.uvt.ro.