Unde mergem. Revelion 2019

Unde mergem. Revelion 2019

Primăria Capitalei invită bucureștenii și turiștii afl ați în București la o petrecere de neuitat în Piața Constituției. Anul acesta, revelionul are drept temă Centenarul, marcându-se astfel ultimul moment al celor 100 de ani de la Marea Unire. Pe scena special amenajată vor încânta publicul artiști români consacrați, dar și un invitat special din străinătate.

Ca și în edițiile precedente, concertul va fi un eveniment de excepție, spun organizatorii, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului, și anume Palatul Parlamentului, va face parte din scenografia spectacolului. Pe scena special amenajată vor încânta publicul artiști români consacrați, dar și un invitat special din străinătate.

Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori sunt artiștii care vor cânta publicului pentru mai bine de șase ore. Acestora li se adaugă și invitatul special, DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live în Piața Constituției.

DJ, compozitor și producător de muzică dance electronică, care îmbină stiluri precum trance,dance și chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate din străinătate. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19.30, intrarea fiind liberă. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Revelionul în marile orașe din țară

 

 

Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și turiștii în Piața Avram Iancu, pentru a păși împreună în noul an. Pe lângă focul de artificii de la miezul nopții, pe scenă vor urca: Trupa Hora, Cargo, Arpy & Zip Band.

 

Iași

„Revelionul în stradă” organizat de Primăria Municipiului Iași, va avea loc în Piața Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului vor cânta Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică, DJ Sava și Annes.

 

Timișoara

Și în „Capitala” Banatului Revelionul 2019 este pus sub semnul Centenarului. Începând cu ora 18.30, în Piața Operei, sunt așteptați cei care vor să se distreze pe muzica celor de la Subcarpați, Basska, Kamelia, Trupa Box Office, Sean Norvis & MC Steliano.

 

Constanța

La orașul de la malul Mării, în Piața Ovidiu, vor urca pe scenă în seara dintre ani începând cu ora 19.00, Sore, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Vanotek, DJ Slim Boy.

 

Sibiu

Petrecerea din ultima seară a acestui an va fi deschisă de The Noise și Riff, în Piața Mare din oraș. Pe aceeași scenă vor urca Ștefan Bănică jr. și trupa sa, urmați de olandezii de la BZN.

 

Suceava

Sucevenii se vor bucura de un Revelion în aer liber alături de Adda, Shift, Paula Seling şi numeroşi cântăreţi de muzică populară.

 

Concertul Tradițional de Anul Nou

Duminică, 30 decembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului, Orchestra Simfonică București invită locuitorii Capitalei la tradiționalul concert de Anul Nou. În cadrul spectacolului veți putea asculta cele mai frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale. Invitatul special al serii va fi Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award în SUA.

În partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, va fi prezentat conceptul Electronic Symphony, un spectacol original în care un triplu artist DJ/interpret/compozitor, o orchestră simfonică și soliștii lor, vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclorul românesc, muzică de film, muzică electronică, lumini și grafică, special concepute pentru un show unic și inedit. Biletele se găsesc la casieria Sălii Palatului.

 

Concert de Anul Nou și la Timișoara

Duminică, 30 decembrie și luni, 31 decembrie, timișorenii sunt invitați începând cu ora 18.00, la Tradiționalul Concert de Anul Nou susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Banatul, sub bagheta dirijorului Cristian Neagu. Organizatorii au pregătit un program variat și atractiv din care nu lipsesc valsurile, polcile, muzica din filme însoțită de proiecții si nici surpizele și tombola.

 

Regal Vienez la Constanța

Vineri, 28 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Constanța va avea loc un concert extraordinar de Crăciun susținut de Ukrainian Radio Symphony Orchestra, fiind recunoscută pentru arta sa pe plan național și internațional. Sub supervizarea lui Volodymyr Sheiko, orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 și 19. Aceasta va fi compusă din 36 de instrumentiști, iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „Aniko Ballet”.

 

Orchestra Titanic ajunge în Capitală

Vineri, de la ora 20.00, la Sala Pictura a Teatrului Național Ion Luca Caragiale, bucureștenii sunt invitați la „Orchestra Titanic”, în regia Felix Alexa, cu: Claudiu Bleonț, Mihai Călin, Tania Popa, Mihai Constantin, Richard Bovnoczki. Aceasta este o comedie filosofică și absurdă despre dorința de evadare în iluzie. Într-o gară dezafectată, patru marginali ai societății așteaptă un tren care nu oprește niciodată.